Prodej a ochutnávky bílých i červených vín ve vinných sklípcích, kde můžete ochutnat vína polosladká, polosuchá nebo suchá. Vyzkoušejte osvědčená vína, jakými jsou Frankovka, Ryzlink vlašský, Modrý Portugal, Sauvignon, Tramín červený a mnohá další.

Vinotéka - kamenná prodejna vína a delikates.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod Vinotéka - rozvoz a dovoz vína

výhradní dovozce do ČR. Dodáme jakékoliv množství vín, již od jedné láhve! *** Nakupujte po 6 láhvích od značky, získáte okamžitou slevu 7 %! *** Při objednávce po 6 láhvích v libovolných značkách NEJVÍCE ušetříte na poštovném a balném

Prodej - Tokajská vína a medoviny - stáčená vína rybízové, jahodové, Tokajská Lipovina, Portugal, Tramín - vína maďarská, moldavská, slovenská, moravská - dubové soudky - dárková balení vína a medovin Prodej - dárková balení vína a medovin

Vinotéka - česká, moravská, maďarská, francouzská i nealkoholická vína - káva - občerstvení sýry, klobásy E - shop - vína - destiláty Dovoz - francouzská vína (burgundská)

Výroba a prodej aseptického obalu na veškeré tekutiny. Velkoobchodní prodej vín a nabídka výčepních zařízení.

Prodej - jihoamerické maso Prodej - latinsko - americká a španělská vína E-shop - latinsko-americká a španělská vína - jihoamerické maso - latinsko-americké dárkové předměty Dovoz - latinsko-americká a španělská vína Prodej - latinsko-americké dárkové předměty

House of wine je vinný sklep, který vyrábí jihoafrická vína značky PHANT. Je možné je ochutnat prostřednictvím sítě restaurací, ale i objednáním přes internetový shop.

Velkoobchod: potraviny - velký sortiment -potravinářským zbožím a logistickým zabezpečením. - konzervovaná zelenina a ovoce, káva, pivo, víno, ostatní alkoholické a nealkoholické nápoje, jakož i doplňkový sortiment. Jsme zaměřeni především na export a reexport do zemí střední a východní Evropy. Dodáváme rovněž zboží do duty free zón a ...

Velkoobchod s potravinami: - Pedigree, Chappi, Whiskas a Kitekat - Snickers, Mars, Bounty, Milky Way - Uncle Ben's - Kubík, džusy RELAX a Caprio - Knorr, Hellman’s a Lipton.

Velkoobchod - francouzská, španělská, italská vína - šumivá vína - alkoholické nápoje koňaky, likéry, rumy, whiskey

Vinárna a restaurace Zlatý had v Praze, zaměřena na prodej vín v Praze Vám nabízí rozvoz jídel po Praze. Vyberte si z našeho e-shopu kvalitní vína nebo si objednejte z naší rozličné nabídky gurmánských jídel, které Vám rozvezeme až domů.

Společnost ALPE International sro. působí na českém trhu již od roku 1990. Od doby svého založení zastupovala cigaretový koncern REEMTSMA GmbH. (IMPERIAL TOBACCO) pro oblast duty free trhu a přispěla tak k růstu obliby značek WEST, R-1, DAVIDOFF, ASTOR, PARAMONT a mnoha dalších.

Velkoobchod, maloobchod, internetový obchod - španělské víno RIOJA - odrůdová vína La Mancha - DO Rueda bílá vína

Velkoobchod se sudovým i lahvovým vínem. Maloobchod s lahvovým vínem. Pravidelný rozvoz sudového vína pomocí stáčecích vozidel dle rozvozových tras. Dárkové víno pro firmy i jednotlivce, grafické návrhy vinět a široká nabídka lahví.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej alkoholických i nealkoholických nápojů