V kuchyni se neobejdete bez mouky, cukru a zdravých tuků. Pořiďte si proto do zásoby moučkový cukr a cukr krystal, hladkou, polohrubou a hrubou mouku pšeničnou, špaldovou či celozrnnou a tuky v podobě margarínů, másel a rostlinných i živočišných olejů.

Velkoobchodní prodej: Zpracované a nezpracované rostliné výrobky -obolí, řepka, ječmen, mák, kukuřice -mouka Zpracované a nezpracované živočišné výrobky -skot, prasata -mléko Zemědělské komodity Sušení a čištění: -zemědělské produkty -posklizńová úprava Průmyslová hnojiva Agroslužby Poradenská činnost: -zemědělství.

Velkoobchod, prodej: - potraviny - nápoje - drogerie - gastrozařízení - import káva BOASI

Výroba, e-shop: - džemy - müsli - mléčné výrobky.

FLOP TOP Moravské Budějovice s.r.o.se specializuje na maloobchodní a velkoobchodní prodej potravin a drogerie.

Libor Caska se zaměřuje na prodej potravin a smíšeného a drogistického zboží.

Rodinný statek. Rostlinná výroba: - pěstujeme česnek, kmín, len, mák a zeleninu. Maloobchodní prodej: - výrobky z česneku, kmínu, máku - sušená zelenina - olej řepkový, hroznový, dýňový, lněný, z ostropestřce - těstoviny, nudle, risotto. Mimo naše výrobky můžete zakoupit i výrobky od Fajne pasty, oleje Eklart, med z včelařství ...

Brovader, s.r.o. provozuje obchod se smíšeným zbožím a vinotéku.

Dana Šteflová provozuje prodejnu potravin a smíšeného zboží.

Společnost DW Trade s.r.o. jako velkoobchod i maloobchod má portfolio produktů, ať jde o stavební materiál, techniku, stroje, kancelářské potřeby, drogerií, potraviny až po software.

Prodej - medovina Prodej - med Včelařská farmaprodej - med - propolis - včelí vosk - medovina

Pekařství, pekárna, pekař. Výroba, prodej, distribuce: -pekařská výroba, pekařské, pekárenské výrobky, výrobek -chléb (chleba) různé druhy -rohlíky, rohlík -vánočky, vánočka -trvanlivé pečivo extrudované -strouhanka -pečivo speciální -pečivo sladké -jemné pečivo tukové -pečivo jemné máslové -pečivo listové -pečivo listové ...

Olomouc bez obalu s.r.o. se zaměřuje na prodej potravin bez použití obalů.

Maloobchod, prodej: - potraviny - maso, uzeniny - nápoje Provozování restaurace, bufetu.

RIWELL s.r.o. provozuje večerku Las Vegas s potravinami a drogistickým zbožím.

Večerka - smíšené zboží