FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Kliment Janda se zabývá výrobou a prodejem přípravku na léčbu lupenky (psoriázy). Kosmetický přípravek, olejíček, je vyroben speciální technologií ze žloutků slepičích vajec a neobsahuje žádné chemické přísady, nemá vedlejší účinky a mohou jej používat i děti. Výroba, prodej: - Jandův kosmetický přípravek na léčbu lupenky, olejíček ze ...

Chovatelské potřeby, prodej - akvaristika, teraristika, exotické ptactvo - krmení, krmivo pro zvířata. Další prodejna: - adresa HM Globus České Vrbné 2327 - tel. 385 520 390 - otevírací doba: po - pá: 9 - 21 hodin sobota: 8 - 21 hodin neděle: 8 - 21 hodin

Papírnictví, prodej: -školní a kancelářské potřeby -balící papír -tapety, kalendáře, diáře -tiskopisy pro podnikatele.

Služby - výživové poradenství. E-shop - zdravá výživa - dietní potraviny.

Prodej, e-shop - pneumatiky - autodoplňky - pneumatické nářadí - ochranné pracovní pomůcky.

E-shop: - undergroundové oblečení a doplňky

Prodej, e-shop: - chovatelské potřeby Prodejny: Vyšší Brod, Náměstí 79 Kaplice, Linecká 4

Průmyslové izolace. Výroba a prodej - stříkaný polyuretan - ochranné nátěry - butylová fólie - technické tkaniny - materiály pro sanace azbestu - aerosolové lepidlo - protiplísňové nátěry - hydroizolační fólie.

Služby - solárium - prodej kosmetiky. Další pobočka: U KARLA - Obchodní dům U Karla - 2. patro, Karla IV. 103/4, České Budějovice - telefon: 387 203 633, e-mail: ukarla@sun4u.cz - pondělí až pátek: 9 - 16 hodin.

Prodej, e-shop, výroba: - trička s vtipnými nápisy (dětské, dospělé) - strojové vyšívání.

Služby: -pro dentální potřeby -oprava zlatých a stříbrných šperků -výkup zlata. Výroba: -zlaté šperky na zakázku. Maloobchod, prodej: -snubní prsteny.

Firma Aknel Produciton s.r.o. je českou společností, která působí v oblasti výroby a obchodu s průmyslovými mazivy, která sídlí v obci Chotoviny u Tábora. Vyrábíme a dodáváme vlastní procesní oleje. Vyvíjíme systémy pro čištění kapalin a olejů, míchací a odsávací zařízení, mycí stoly, odlučovače aerosolů a olejové mlhy s vysokou kapacitou, ...

PT Servis konzervárna spol. s r.o. Tábor je výrobce konzervovaných potravinářských produktů VIVA s certifikací HACCP. Jsme dodavatelem pro nezávislé velkoobchody, zahraniční řetězce, zásobujeme školní jídelny, výrobny rychlého občerstvení, restaurace a gastronomické provozovny v celé ČR. Zásobování velkoobchodu a maloobchodu, prodej: - ...

Prodej: -pneumatiky. Pneuservis: -lepení -přezování -vyvažování. Pronájem nebytových prostor v areálu.

Služby: - pronájem vozu značky Rolls-Royce Silver Spur s řidičem

Činnost: - obchodní zástupce pojišťovny MetLife

Služby: - autoservis - pneuservis Prodej: - pneumatiky

Prodej: -nerezové nádobí -zdravotní pomůcky masážní -vacsy -porcelán, sklo -kosmetika.

Nakladatelství OSSIS vydává odbornou literaturu, zaměřenou na technologii masa a chemii potravin, a tématické slovníky. V e-shopu prodávám též antikvární odborné knihy a řeznicko-uzenářské odznaky.

Zlatnictví, prodej: - šperky - prsteny, náušnice - kožená galanterie, kabelky, peněženky.

Svatební salon, půjčovna, prodej: - svatební šaty - společenské šaty - pánské obleky - šaty pro družičky, mládence.

Prodej: -klempířské výrobky -plechy - měď, hliník, pozinkované -asfaltové nátěrové hmoty.

Výroba, prodej: -hudební nástroje -výroba bubenických paliček.