FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Dodavatel gastronomických technologií, projektová činnost. Kompletní vybavení restaurací, kuchyní, hotelů. Potravinářské a spotřební obaly. Plastové nádobí na jedno použití.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kancelářské potřeby -kalendáře, diáře -obalový materiál, hygienické potřeby -školní potřeby -papír.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: -bytový nábytek -kancelářský nábytek -bytový textil -ložní prádlo -postele -matrace, rošty.

Výhradní zastoupení pro prodej silně redukovaných PE fólií VERPALIN. Prodej, internetový prodej: -sáčky -paletizační pytle a vázací pásky -obaly -foli -balicí stroje.

Prodej: -centrální vysavače Husky -železářského zboží -kuchyňské a domácí potřeby -nářadí a nástroje.

Dětská obuv Botonožka – Zdraví nezávadné dětské botičky. V našem obchůdku vedeme certifikované zdraví nezávadné dětské botičky od předních výrobců. Dále u nás seženete také batůžky, tkaničky, ledvinky, reflexní vesty a dětské deštníky a pláštěnky.

Výroba: -chléb -žitnopšeničný -finský, moskevský -sojový, slunečnicový -běžné pečivo -housky, rohlíky a veky -ruční housky -tmavé a sýrové rohlíky -pletýnky a bagety, -banketky a preclíky -jemné pečivo -koláče, buchty, bábovky -cukrářské polotovary a výrobky - zákusky, dezerty GASTRO PROGRAM: -knedlíky ...

Výroba : - figurální, zahradní a užitková keramika.

Výroba, velkoobchod, prodej: -automobilová těsnění -plochá průmyslová těsnění -těsnící kroužky -těsnicí materiály - papír, korek, plastikorek, pryž, guma, gumokorek -zakázková výroba těsnění.

Výroba. -krmné maso pro masožravá zvířata. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -granulovaná krmiva a sušený program pro zvířata Prodejna: -Chýnov, Spojovací 384.

Výroba: -likéry a lihoviny -Abstinth, Ořechovka, Carpe Diem, -Baronka, Cherry, Zelené jablko, Meruňka.

Služby: -výroba pracovních oděvů. Maloobchod, prodej: -drogerie -čistící prostředky.

Služby: -distribuce balené pramenité vody v obalech 18, 9 l a komplexní služby vztažené k provozu aquamatů -dodávka instantních nápojů, kávy a polévek komplexní řešení pitného režimu zaměstnanců a klientů -služba pro firmy i domácnosti.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -nápoje -zástupce firmy BUDVAR, COCA-COLA.

Výroba, prodej, opravy: -farmářské potřeby -dentální pomůcky -veterinární nástroje -pomůcky pro chovatele -systémy označování zvířat. Služby: -umělá inseminace prasat -ruční broušení -kartáčování -leštění -lisování plastických hmot.

Maloobchod, prodej: -pracovní oblečení-barevné provedení podle přání zákazníka, logo firmy -kombinézy -montérkové soupravy -pláště -rukavice -obuv.

Služby: -čerpadla - filtry, úprava vody, tlak. nádoby, těsnění, potrubí, hadice, vodováhy -poradenství.

Velkoobchod, maloobchod se smíšeným zbožím. Maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny. Realitní činnost. Zprostředkování obchodu a služeb.

Výroba: -mražené výrobky z brambor a ovoce -bramborové hranolky a krokety. Služby: -export -skladování.

Výroba a prodej: -ortopedické vložky podpěrné -ortopedická obuv.

Poradenství, prodej, servis: -nářadí a nástroje -dřevoobráběcí nástroje Stark -pilové kotouče a pásy na kov Stark.

Prodej: - svářecí technika - ochranné a pracovní pomůcky - brusivo a brusné výrobky - vzduchové, ruční a elektrické nářadí Služby: - servis svářecích zdrojů a el. nářadí - půjčovna svářecích zdrojů

Prodej: -eshop -FM Group parfémy -drogistické zboží sprchové gely, krémy -dekorativní kosmetika. FM Group se zaobírá prodejem parfémů, parfémovaných vod a kosmetiky pro dámy, muže a Vaše miláčky. Naše vůně představují krásu a eleganci vůní značky FM Group.

Autodíly-autodoprava-hospodářské potřeby: -nákladní autodoprava -prodej náhradních dílů na automobily, pneumatik -prodej hospodářských potřeb.

Maloobchod, prodej: -potraviny. Správa maloobchodního potravinářského řetězce: -390 02 tábor -Zavadilská 2485 -tel.: 381791321 -fax.:381791320 -mail.:info@flopjih.cz.