FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Maloobchod, prodej: -domácí potřeby -železářství.

Služby: -prodej sportovních pohárů a trofejí -prodej papyrusů.

Maloobchod, prodej: -noviny, časopisy -cigarety, tabák.

Velkoobchod, prodej: -komponenty pro výrobu dřevěných a plastových oken, vchodových dveří a vnitřních dveří -celoobvodové kování -termoizolační výplně -vodou ředitelné barvy na dřevo -lepidla -těsnící profily -okapnicové profily -zámky na vchodové dveře -závěsy na okna a dveře -závěsy na vchodové dveře -klikové soupravy a ...

Prodej vybavaní pro gastronomické provozy: -papírový program -jednorázové obaly -jednorázové nádobí -čistící a dezinfekční prostředky -párty dekorace -organizování plesu a společenských akcí -svatby, narozeniny, večírky.

Výroba a prodej: -pochutiny z brambor -smažené bramborové lupínky -slané tyčinky -arašídy. Dceřiná společnost: -SEVESA a.s. Pacov 39501, Starodvorská 352 tel.:565442485;777175167 fax.:565442666 email:sevesa@atlas.cz Url:www.sadba.cz -konzumní brambory -sadbové bramobory.

Maloobchod, prodej, opravy: -zlaté prsteny -řetízky a přívěsky -náušnice.

Dodávka - bytový textil Prodej - pánská móda Prodej - metráž Prodej - šicí stroje.

Velkoobchod, prodej: -tabákové výrobky -kuřácké potřeby -alkoholické nápoje -nealkoholické nápoje -cukrovinky.

Řeznictví a uzenářství. Maloobchod, prodej: - masné výrobky, uzeniny - maso.

Výroba, prodej, internetový obchod, eshop, e-shop: - obalové materiály: - bublinkové fólie - stretch fólie - ruční, strojní, PIU - bublinkové pytle, obaly - LDPE, HDPE pytlů - malá kartonážní výroba - kartonové ochranné rohy. Služby: - kompletace výrobků - svařování impulsní svářečkou.

Maloobchod, prodej: -drogerie -parfumerie -kosmetika.

Služby: -architektura zahrad -zakládání, údržba zahrad -kácení strom -zahradní jezírka -prodej okrasných dřevin, trvalek.

Prodej - kočárky - dětské autosedačky - kojenecké zboží

Maloobchod, prodej: -stínitka pro lampy a lustry -starožitnosti -použité zboží -spotřební zboží -historické motocykly a auta OLDTIMER -náhradní díly auto moto OLDTIMER -smaltované reklamní cedule staré.

Prodej, servis výrobků MOUNTFIELD: -zahradní technika, nářadí, stroje -sekačky, pily, křovinořezy, malé zahradní traktory, čerpadla, drtiče zahradního odpadu, kultivátory -postřikovače, tlakové myčky, hadice -elektrocentrály -bazény a plachty, hračky, vybavení na dětská hřiště. -zahradní nábytek.

Prodej, servis výrobků MOUNTFIELD: -zahradní technika, nářadí, stroje -sekačky, pily, křovinořezy, malé zahradní traktory, č erpadla, drtiče zahradního odpadu, kultivátory -postřikovače, tlakové myčky, hadice -elektrocentrály -bazény a plachty, hračky, vybavení na dětská hřiště -zahradní nábytek.

Veterinární ordinace: - MVDr. Luděk Rytíř - tel.: 602757195, 553715846 - MVDr. Vladimíra Šajtarová - tel.: 775245865. Endoskopické vyšetření. Bezbariérové pracoviště. Stálá pohotovost na mobilu, na požádání výjezdy k pacientům. Pro majitele psů a koček: - preventivní činnost a poradenství - interní vyšetření.

Výroba, prodej: -papírové obaly -krabice. Vyrobíme jakýkoliv rozměr a tvar obalu již od jednoho kusu až po desetitisíce. Potiskneme jakékoliv množství. Jsme specialisté na malé a střední série.

Velkoobchod - papír, - kancelářské potřeby.

Služby: -odchov a prodej: -hrabavá drůbež -kachny, husy, krůty -líheň hrabavé a vodní drůbeže -mezinárodní testování drůbeže. Maloobchod, prodej: -vejce -jednodenní a rozkrmená drůbež -jatečně opracovaná drůbež -krmiva. Výzkum: -biologický, zemědělský Provádění kontroly: -užitkovosti, výkonnostních zkoušek, testů ...

Maloobchod, prodej: -obuv dámská, pánská, dětská, sportovní.

Technologické montáže. Dodávka a montáž: -nádrže -potrubní rozvody -jeřábové drážky. Zámečnické práce: -stavební konstrukce -zásobníky. Kompletace výrobních linek. Žárové zinkování.