Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Výroba, velkoobchod: - smažené brambůrky - knedle - knedlíky

Činnost: - chov rybiček a krevetek - prodej příslušenství

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotřebním zbožím.

Specializovaný pneuservis OTR, EM, AGRO, INDUSTRIÁLNÍCH pneumatik. Prodej OTR, EM, AGRO, INDUSTRIÁLNÍCH pneumatik. Montáže OTR, EM, AGRO, INDUSTRIÁLNÍCH pneumatik na místě nasazení strojů a techniky. Opravy OTR, EM, AGRO, INDUSTRIÁLNÍCH pneumatik.

Kuchyňské linky TESI Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba, prodej, dodávka kuchyňské linky na míru, kuchyňských linek, kuchyní. Výroba, prodej skříňový nábytek, komerční nábytek, vitríny a prodejní pulty. Prodej, pokládka plovoucích podlah, plovoucí podlaha, laminátové plovoucí podlahy. Dodávky interiérů na klíč. Vizualizace návrhu ...

Velkoobchodní prodej: - šťávy a koncentráty z tropického ovoce - 100% koncentráty - přírodní pyré - horké nápoje. Prodej pracovních oděvů a obuvi.

Odloučené oddělení pro výdej léků a zdravotnických prostředků (zkráceně OOVL). Výdej léků a zdravotnických prostředků. Nejsou zde dostupné individuálně připravované léky, neboli přípravky speciálně připravované podle lékařského předpisy pro konkrétního pacienta. Zaměřujeme se na odborné a bezplatné poradenství, které je vysoké úrovni. ...

Nabízíme: -veškerý základní sortiment léků, léčiv, léčivých přípravků -dodání speciálních léků a léčiv na objednávku do 24 hodin -široký sortiment bylinných, dětských a míchaných čajů -poradenství v oblasti homeopatie a jejich široká nabídka -obsáhlý sortiment zdravotnického materiálu a ostatních zdravotnických pomůcek i na ...

Prodej a internetový katalog prostředků k řešení havarijních situací. Nabízíme: - těsnící prostředky - průmyslové rohože a utěrky - olejové a odpadové hospodářství - sorbenty sypké i textilní - značení, zrcadla, značky - ochranné pomůcky - odmašťovací stoly a bezpečnostní nože.

Činnost: - opravy a úpravy oděvů - šití bytového textilu

E-shop: - outlet dámské, pánské, dětské oblečení - obuv

Jatka: -porážka jatečních zvířat. Výroba a zpracování masných produktů.

E-shop: - sortiment k chovu krevet - krmiva - minerály - krevetky

Knihařství a písařství - výroba knih, zápisníků, trháčků, přání.

Cukrárna - zákusky vlastní výroby - chlebíčky - domácí cukrářské piškoty a kokosky - zmrzlina vlastní výroby.

Výroba pletených oděvů a doplňků. E-shop, internetový obchod - dekorace - módní doplňky - polštáře - bižuterie

Kosmetické služby. Vizážistika. Prodej: -italská kosmetika. Služby: -biokosmetika.

Prodej, e-shop krmiv, léčiv a doplňků pro zvířta.

Naše lékárna Vám nabízí kompletní sortiment lékárenského zboží a zdravotnických potřeb, kosmetiky a veterinárních léčiv. Součástí lékárny je také oddělení rehabilitačních a ortopedických pomůcek. Pro naše zákazníky máme také klientské karty. Lékárnu naleznete na okraji pěší zóny na křižovatce Svitavské a Smetanovy ulice v Blansku. Více se ...

Výroba prezentačních systémů - reklamní a dárkové předměty - tisk - grafické studio.

Činnost: - literární tvorba - vydávání a prodej knih - pořádání besed

Prodej, e-shop: - futony - tatami - postele, sofa

Velkoobchod, e-shop: - nábytkové kování Hettich - komponenty pro truhlářskou výrobu

Prodej: - pracovní oděvy - ochranné pracovní pomůcky - drogerie - kartáčnické zboží Šití pracovních oděvů na zakázku, vyšívání loga.