FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Fitcentrum: -aerobic -posilovna. Solárium. Masáže. Fitness shop. Velkoobchod, maloobchod, zásilková služba: -oblečení pro kulturistiku a fitness značky NEBBIA -doplňky výživy značky OMEGA -protein-sacharidové nápoje -iontové nápoje -aminokyseliny -Creatin -Pyruvat. Poradenská činnost.

Maloobchod, e-shop: -oděvy, doplňky a šperky s metalovou a punkovou tématikou

Ubytování -celková kapacita 10 osob -2 a 3lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením Biofarma Chov: -ovce -kozy Mlékárna - kozí sýry, mléko, tvaroh. Prodej: - jehněčí maso - čerstvé bylinky - sirupy - marmelády.

Výroba: -kosmetika SANI PRO Prodej: -široký sortiment spotřební chemie SANI PRO - drogerie - čistící a dezinfekční prostředky - tekutá mýdla - vonné oleje k vytírání podlah - sanitární prostředky, zařízení, sklo.

Prodej a e-shop: -kufry -batohy -cestovní tašky -doplňky BENZI, BOSSANA -deštníky -dokladovky -galanterie -sportovní tašky, batohy -trolly -ledvinky -dětské cestovní tašky, kabelky -peněženky -brašny na počítač. .

Velkoobchod a dovoz, maloobchod: - panenky - plyšové hračky - plyšová medvídci nejen pro sběratele od předních německých firem.

Mobilní prodej: -grilovaná kuřata -rychlé občerstvení -catering -party servis -oslavy všeho druhu, firemní večírky, svatby, narozeniny -COUNTRY GRILL-prodejní vůz s obrovským kuřetem na střeše. Výroba, prodej: -grilovací zařízení -grilovací vozy a stánky -nerezový nábytek -gastro zařízení.

Výroba, velkoobchod: -lázeňské porcelánové pohárky -látkové tašky -dárkové kazety -suvenýrové zboží -magnety. Porcelánové lázeňské pohárky vyrábíme na zakázku dle přání zákazníků. Pohárky vyrábíme nejen z porcelánu, ale i z keramiky.

Recyklace druhotných surovin: -papír -textil. Výroba, e-shop, velkoobchod: -nosné pásy pro asfaltování -lepenka -surová hadrová, ROOFING FELT, Rohfilzpappe -surová střešní -prokládací. Výkup sběrového papíru. Skartace písemných dokumentů.

Prodáváme sportovní výživu a posilovací či tréninkové stroje. Rovněž vedeme nejrůznější doplňky ke cvičení a fitness. Máme širokou nabídku doplňků stravy a přípravků pro budování svalové hmoty: - aminokyseliny - kreatiny - carnitin - proteinové, energy, musli tyčinky - vitamíny, minerály.

Velkoobchod, e-shop: - kosmetika - drogerie - keramika - hračky - dětské pleny - vlhčené ubrousky - ložní soupravy - zdravotnické náplasti - prací prostředky - zahradní hnojivo - dekorativní svíčky - školní potřeby.

Výroba: -užitkový, hotelový a ozdobný porcelán. Prodejna: Karlovy Vary, Závodu míru 891 tel.: 353412463

Specializovaný velkoobchod stavebního nářadí. Zboží dodáváme všem prodejcům, stavebním firmám, řemeslníkům i kutilům. Prodej: -hospodářské nářadí -hladítka a škrabáky -nářadí pro obkladače -měřidla, vodováhy, latě -dílenské nářadí -násady, hřebíky, skoby -kartáče, provazy, lana -řezné a brusné nářadí -zahradní nářadí ...

Maloobchod, prodej: -potraviny. -smíšené zboží.

Činnost: - pískování skla - výroba skleněných šperků - výrobky ze skla

Autoservis. Služby: -opravy osobních automobilů. -montáž tažných zařízení. -autoelektrikářské práce. -pneuservis. -tuning. Maloobchod: -autodíly, náhradní díly. -pneumatiky.

Nabídka přízí -ruční pletení -průmyslové využití

Výroba: -instantní granulované nápoje

Prodej, maloobchod: -vodka EXTRA ELIT

Dům obuvi. Maloobchod, prodej: -obuv.