FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Výroba, návrhy: -kartony (včetně potisku) -strojní lepenka -balicí papír -krepový papír -přepravní krabice -skládací klopové krabice -tvarové výseky -fixační mřížky -proložky -slotrované přířezy. Možnost výroby v malých sériích.

Zlatnictví: -prodej zlatých a stříbrných šperků, hodinek a snubních prstenů. -šperky s diamanty -šperky z perel -prsteny -náhrdelníky -řetízky -náramky -náušnice -šperky na míru -briliantové prsteny.

Velkoobchod, maloobchod: -zelenina -ovoce -nealkoholické nápoje -alkoholické nápoje -těstoviny -masné výrobky -vejce -exotické ovoce -exotická zelenina -houby -instantní pokrmy -pekařské výrobky. Import, export zemědělských potravin. Rozvoz potravin po celém Karlovarském kraji.

Zámečnictví. Sklenářství. Zasklívání oken, výloh. Řezání skel, zrcadel. Broušení hran skla. Vrtání otvorů do skla. Zámečnické práce: -poštovní schránky -kovové mříže -zábradlí -ploty -ocelové konstrukce. Otevírání zabouchnutých dveří. Montáž: -zámky, kování, madla, mříže, bezpečnostní dveře.

E-shop: - magnetické hračky - neocube

Společnost Dynamic Trade Company je výhradním zástupcem - spotřební elektronika a domácí spotřebiče značek AEG, Clatronic, ProfiCook a Bomann - dovoz a distribuce potravin a nápojů ze zahraničí - zastřešení bazénů.

Velkoobchod, maloobchod: -materiál pro výrobu nábytku a realizaci interiérů -potřeby pro truhláře -velkoplošný materiál -dřevotříska, překližka, sololit, sololak -dýhovaná dřevotříska MDF -podlahy, plovoucí, vlisy -kuchyňské desky, dvířka, dřezy -dveře, okna -lišty, hranoly, obklady, plotové dílce ...

Služby: - restaurace - penzion Výroba: - knedlíky tel.: 353 222 141

Velkoobchod: - obalový materiál - tašky, pyle - folie - sáčky

Výkup a prodej starožitností: -obrazy -porcelán -hodiny -šperky.

Služby: -poskytování odborných kurzů -rekvalifikační kurzy -přednášky Internetový prodej, e-shop: -bylinné preparáty -kosmetika

Úklid kanceláří a hal, čisticí práce, úklidové služby stroji COMAC a TASKI - čištění koberců - mytí oken, výloh - strojní mytí podlah. Prodej: - dezinfekční a úklidové prostředky ECOLAB a TORK -dezinfekce Incidur, papírové ručníky, mýdla.

Autorizovaný dovozce a distributor firmy BOSCH Heimtiernahrung. Prodej: - krmiva pro psy a kočky - vitaminové a karotenové koncentráty. Chovatelská stanice německých ovčáků. Prodej psů.

E-shop ABC Kočárky nabízí široký sortiment zboží - kočárky, kočárky kombinované, kočárky sportovní, trojkolky, golfové hole nebo golfky, luxusní kočárky a sourozenecké kočárky. Dále autosedačky, cestovní postýlky, dětský nábytek, kočárky pro panenky, ale i zajímavé hračky nejen pro kluky.

Maloobchod: -papírnictví -kancelářské potřeby -desky -školní potřeby -aktovky -výtvarné potřeby -psací potřeby -obalový materiál. Služby: -výroba klíčů -laminování, tepelná a kroužková vazba -kopírování.

Výroba bezazbestových těsnění pro průmysl, s tradicí od roku 1992. REINZ-výhradní zastoupení GRAFIT, PTFE, PEEK, SILIKON, VITON. Výroba: -přírubová těsnění -grafitová těsnění -aparátová těsnění -ucpávky -manžety, o-kroužky, šňůry -spirální, hřebenová, opláštěná těsnění -instalatérská těsnění -autotěsnění -ostatní průmyslová ...

Výroba, prodej, export, e-shop: -hotelový porcelán bílý -dekorovaný -porcelánové soupravy -talíře -hrnky -mísy -podnosy -konvice. Porcelán je vhodný pro hotely, penziony, gastroprovozy a další provozy hromadného stravování.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -výrobky z pryže a plastů -technická pryž v rolích a deskách, -dielektrický koberec -rýhovaná a penízková pryž -těsnící bezasbestové desky -ucpávky -hadicové spony, kulové ventily -rychlospojky a šroubení pro vodu a vzduch -hadice svářečské, tlakové, zahradní, benzinové, ...

Poradenská činnost, nákup a prodej zboží. Projekce, prodej: - luxusní móda - oblečení do deště.