FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Maloobchod, prodej: - bytový textil - podlahy, koberce - galanterie - kusový textil

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - bytový textil - metrový textil - koberce a linolea.

Elektro - prodej: - sporáky, trouby - chladničky, mrazničky - pračky - myčky - odsavače -mikrovlnné trouby - bojlery - mixéry - vysavače - kávovary - žehličky - televizory, videorekordéry, videokamery - hi-fi věže, autorádia, radiomagnetofony, DVD rekordéry, DVD přehrávače, digitální fotoaparáty, MP3 přehrávače. AEG, ...

Velkoobchod, maloobchod: -alkoholické nápoje -nealkoholické nápoje -cigarety -tabákové výrobky. Prodej, montáž, pokládka: -podlahové krytiny -koberce -PVC, korky -plovoucí podlahy -parkety -obkladové panely -okrasné lišty -garnyže -polystyrenové podhledy a lišty -bytové doplňky (bytový textil, záclony).

Hudební nástroje Čapek. Maloobchod, prodej: -hudební nástroje. -noty. -aparatury. Bazar. -použité hudební nástroje.

Zabýváme se výhradně: - dovozem čerstvého ovoce a zeleniny - pro obchodní řetězce i pro klasické velkoobchody. Cílem a filosofií je co nejlepší servis - kvalita a cena pro zákazníky a co nejširší nabídka produktů a typů balení.

Vakuové pokovování, pokovení skla a bižuterie, plastů i keramiky. Kvalitní povlaky pro perly, šatony, šatonové růže, tvarové kameny, lustrové ověsy, dekorační skleněné předměty, benátská zrcadla a technické výrobky.

Zlatnictví. Zakázková výroba klenotů a šperků. Prodej: - snubní prsteny - diamantové šperky, klenoty.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - koření, kořenící směsi - sojové a ochucovací omáčky - tekuté koření - čínské víno, octy na vaření - česnek - tekutý, mletý, pasta - kokosový krém, kokosové mléko - jalapěno a chilpotle papričky Nacho a Red z Mexika - exotické druhy rýže - čaje - černé, zelené, bylinné - byliny - houby - ...

Rodinný penzion. Celoroční ubytování v horském penzionu: - 2x dvoulůžkový pokoj - 1x čtyřlůžkový pokoj. Možnost přistýlky. Společná kuchyňka a společná koupelna pro všechny pokoje. Výroba, prodej: - keramika, nádobí z keramiky, keramické dárkové předměty.

Výroba, prodej: - české látkové pleny Petit Lulu vhodné pro děti do 3 let - na suchý zip nebo na patentky: - čtvercové pleny - jednovelikostní kalhotkové pleny - kalhotkové, svrchní kalhotky - novorozenecké plenky - maxi noční pleny - minimální pleny - vícevrstvé pleny - vkládací pleny - vložky do ...

Maloobchod, prodej: - čalouněný nábytek: - sedací soupravy, pohovky, křesla, jednolůžka a dvojlůžka - zdravotní matrace a polštáře PerDormire - matrace Tropico.

Prodej: - koberce kusové - koberce metráž - plovoucí podlahy - PVC - matrace

Snubní prsteny BARON Zakázková výroba snubních prstenů ze zlata a stříbra. Nabízíme snubní prsteny s diamanty a zirkony v různých barevných kombinacích s různými typy matu, šířek a profilů. Nabízíme snubní prsteny na zakázku dle Vašeho vlastního návrhu, kombinací a variant je nekonečně. Každý snubní prsten může být originál, záleží pouze na ...

Internetový obchod s drogerií a kosmetikou Eurona by Černý. Navíc mnoho článků o ekologické drogerii. Návody rady a postupy.

Kovovýroba: - kovové palety - zámkové systémy - zakázková kovovýroba - hliníkové formy Plastové výlisky: - vakuové tváření plastů - vstřikování plastů Recyklace plastů.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - ochranné pracovní pomůcky: - ochrana sluchu - ochrana zraku - brýle, štíty - respirátory a roušky - masky, polomasky - přilby na ochranu hlavy - pracovní oděvy POTTHOFF, ČERVA, SNICKERS, DELTA, CANISO - pracovní obuv POTTHOFF - funkční prádlo NORDCAMP, TERMOVEL - nářadí ...

Výroba a prodej houslových pavouků a opěrek na kytaru.

vazby knih, dokumentů, časopisů, sbírek zákonů, diplomových prací; šití a lepení brožur; opravy knih; paspartování; výroba desek a krabiček

Naše firma nabízí následující činnosti: - údržba nemovitostí - opravy, rekonstrukce, nová výstavba - deratizace, dezinfekce, dezinsekce Výroba nábytku. Výroba výšivek a nášivek. Prodej: - hygienických a čistících prostředků, drogerie, ochranných a pracovních pomůcek, oděvů a obuvi pracovní a pro volný čas, kancelářských potřeb.

Řeznictví, uzenářství. Výroba, prodej: - masné výrobky.

Výroba, prodej: - převážně bavlněné tkaniny na: - ložní a stolní konfekci: - ložní soupravy pro domácnosti, pro hotely a ubytovací zařízení, pro zdravotnická zařízení - ubrusy, naprony, ubrousky - prostěradla - dekorační a závěsové tkaniny - technické tkaniny: - náplastě - košilové límcové vložky - dětské bavlněné ...

Výroba a prodej - spojovací materiály závitové tyče, kotevní technika