FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Prodej - smíšené zboží

Prodej - smíšené zboží

Výroba - kancelářský nábytek Výroba - nábytek Prodej - ovoce a zelenina

Výroba: -cukrářské výrobky pro slavnostní příležitosti -svatební koláče.

Služby: - broušení drahých kamenů Prodej ručně broušené kameny: - zlatnickým dílnám - opravnám a drobným výrobcům šperků - prodejnám specializovaným na drahé kameny - sběratelům drahokamů - široký sortiment drahých kamenů, přírodních i syntetických, všech tvarů a velikostí - broušení šperkových kamenů z dodaného materiálu - prodej ...

Prodej, e-shop. - čaje - koření Dodávka konvenčních nebo bio surovin. Smluvní zpracování bylin. Ošetřování zboží CO2.

Prodej - doplňky pro klempíře - střešní krytiny polykarbonát - hřebíky, podložky, vruty, šrouby, spojovací materiál, železářství. Výroba a prodej: - střešní odvětrávače

Prodejna TEXTILU a potřeb pro kojence: -dámské oděvy -pánské oděvy -dětské oděvy -kojenecké oblečky, kočárky, nočníky, lahve, dudlíky hračky a potřeby pro nejmenší -tel.: 481672895

Výroba: - sladké i slané pečivo - zahnuté rohlíky - plněné kapsy z bramborového i vícerrnného těsta - krájené koláče - loupáky - vánočky - šátečky Velká část pečená ve staré parní peci.

PŮJČOVNA SVATEBNÍCH ŠATŮ - svatební šaty - šaty pro družičky a mládence - oblečení ke svatému přijímání - oblečení do společnosti - doplňky Prac. doba: PO+ST : 17:00-20:00 ÚT+ČT+PÁ : 13:30-17:00

e-shop s pemětními mincemi ČNB, pamětní zlaté mince, pamětní stříbrné mince, pamětní listy známkové tvorby.

Květiny U Marušky Květinový servis, slavnostní kytice, kytice k narozeninám, k svátku, ke dni Matek a květiny k jakékoliv příležitosti. Svatebí servis- svatebí kytice, extravagantní svatební kytice, luční svatební kytice, svatební výzdoba kostelů, zahrad, sálů, restaurací. Svatební dekorace auta, květiny pro svědkyni, svatební kytky pro maminky, ...

TISKÁRNA A KNIHÁRNA Tisk a činnosti související s tiskem: -ofsetový tisk -výsek -falcování -slepotisk, ražba do formátu B2 -laminace -kroužková vazba -vrtání -vazba V1 vč.oček -číslování -perforaci -zakázkové balení do folie. Výroba: -woblery -stoppery -krabičky z hladké lepenky.

Prodej a servis: - pneumatiky - startovací akumulátory - plechové disky - autopříslušenství

Velkoobchod, prodej: -domácí potřeby -kuchyňské potřeby -průmyslové potřeby -plasty.

Prodej: - řezivo trámy, latě, prkna, fošny - hranoly - sušené truhlářské řezivo - palubky - OSB desky Výroba: - řezivo trámy, latě, prkna, fošny, plotovky - hranoly - palubky - OSB desky - vše dle přání zákazníkapořez - kulatina do průměru 71cm Tesařské ...

Prodej: - prsteny - náušnice - závěsy - brože - náramky - náhrdelníky - spony - manžetové knoflíky - autorský šperk apod. Ctižádostí firmy je udržet vysokou uměleckořemeslnou hodnotu českého granátového šperku tak, aby jako v minulosti nejen potěšil svého majitele, ale i byl předáván z generace na generaci.

Výroba drobné bižuterie - ruční práce - komponenty výhradně z ČR - vše skladem

Velkoobchod a maloobchod ovoce-zelenina. Zásobování skladů, maloobchodních prodejen, školních jídelen, restaurací a hotelů.

Prodej, e-shop: -Chovatelské potřeby -Superpremiová krmiva: RoyalCanin, Hill's, ProPlan, Eukanuba

Prodej: -zlaté zboží -šperky. Práce: -rytí šperků -fasování kamenů. Výroba: -snubní prsteny-vnější i vnitřní rytiny -zakázková výroba -na výrobu zboží možno dodat zlomkové zlato. Výkup: -zlato.

Zlatnictví a klenotnictví Základem naší činnosti je nejen zakázková a sériová výroba, návrhy šperků, opravy, rytecké práce a fasování kamenů, ale i kompletní servis spojený s oborem zlatnictví - klenotnictví.