FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Reklamní služby: - málonákladový tisk - velkonákladový tisk - velkoplošný tisk - kopírování. Grafické práce. Polepy aut. Potisk textilu. Razítka. Dárkové předměty.

Prodej: - zahradnické potřeby - zahradnické vybavení.

Prodej: - ponožkovač - kolíčky na ponožky.

Color Special Prodej: - barvy, laky - malířské potřeby - pracovní oděvy, obuv - tmely. Míchání barev.

Prodej: - poháry - trofeje - ceny - medaile - plakety.

Výroba, prodej: - nealkoholické nápoje - alkoholické nápoje - minerální voda - sirupy.

Autoservis a pneuservis: - servis automobilů všech značek a typů - drobné opravy na počkání - karosářské a lakýrnické práce - výměna čelních skel - diagnostika - prodej pneu.

Zámečnictví. Zámečnické práce. Výroba: - klíče a autoklíče. Nouzové otevírání dveří bytů a automobilů. Prodej: - bezpečnostní kování a zámky. Broušení nožů a nůžek. Sídlo firmy: - Česká 1277/19, Bruntál.

Pneuservis. Prodej i servis pneu a disků. Kompletní čištění automobilů: - čištění interiérů - ruční mytí automobilů. Tónování autoskel: - prodej, monáž autofólií.

Maloobchod, prodej, E-shop: - pneumatiky (osobní, užitková vozidla) - disky. Autoservis. Opravy: - automobily, vozidla, vozy. Sídlo firmy: - Kavalcova 1210/23, Bruntál.

Výroba: - obaly. Provozovna: - Šternberská 380, Břidličná.

Kompletní dodávka pomníků: - přírodní kámen. Nápisy na pomníky. Kamenické restaurátorské práce. Prodej: - betonové zahradní doplňky: - mísy - vázy - krby - okrasný kámen. Stavební výrobky ze žuly, mramoru, vápence, pískovce: - parapety - schody - obklady - dlažby - masivní výrobky (balustrády, římsy). Pobočka: ...

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - obalové fólie - laminační fólie - fólie s potiskem - odtrhávací pásky.

Výroba: - mražené smetanové krémy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, E-shop: - doplňky stravy Hema, přípravky na přírodní bázi - zdravotní matrace, polštáře a rošty Tempur, výrobky pro zdravotnictví - technické izolace na bázi pěnového polyetylénu a vulkanizovaného kaučuku - tepelně izolační materiál Mirelon, Kaiflex, termoakustická izolační podložka z extrudovaného ...

Svářecí technika: -svařovací stroje CO2, inventory -příslušenství, přídavné materiály pro svařování -brusivo -ochranné pracovní pomůcky.

Prodej: - turistické známky - suvenýry - stamp šítky a medaile - výletky, pohlednice - 3D, panoramatické, animované. Zasílací údaje: - P. O. BOX 21C, Rýmařov 79501

Fitness centrum. Prodej: - zdravá výživa - sportovní potřeby.

Výroba, prodej: - šikmý proužek - šikmé stuhy - lemovky. Provozovna: - Nádražní 70, Osoblaha.