FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Maloobchod, prodej, internetový obchod: - hračky - hry, stavebnice - autíčka, vláčky - panenky - kostky, skládanky. Prodej značek: - Bonaparte, Bruder, EPPE, Lego, Mattel, Fischer Price, Hasbro, Albi, Efko, Zapf Creation, Simba, Ma-ma, Noe a další.

Sladovna. Výroba, prodej: - slad - sladové výtažky - slady na domácí přípravu piva Horal.

Prodej: - textilní materiál: - plavkovina - bavlna - tyl - polyestery - spodní prádlo - galanterie - textilní metráže.

Výroba: - stavebni řezivo - trámy - prkna - latě - dřevěné palety - bedny - podlažky - sněžáky - zahradni stoly a lavic. Těžba a přibližovani dřeva.

Výroba, prodej: - fóliovníky, zahradnické stoly, mostové závlahy, stínoviště, dešťové kryty, meteostanice a skladové haly. Zabýváme se také rekonstrukci fóliovníků a montáží ventilace.

Prodej a opravy motocyklů a skútrů: - Aprilia - Suzuki - Scarabeo - Gilera - Piaggio - Moto Guzzi Opravy motorů. Tuning skútrů. Prodej a montáž pneumatik. Znalecká činnost v oboru odhadu motorových vozidel. Provozovna Krnov uzavřena.

Prodej: - jezdecké potřeby - vybavení pro jezdce a koně - chovatelské potřeby - krmivo - minerální a vitamínové doplňky.

Prodej: - pánské, dámské oděvy - textilní galanterie.

Výroba: - pracovní oděvy - pracovní rukavice a obuv - ochranné pomůcky - přilby - kožená galanterie.

Prodej, nákup: - pohonné hmoty - oleje, maziva.

Ruční výroba: - dřevěné tiskoviny a pohlednice - kalendáře.

Velkoobchod, prodej: - stuhy - pevné a pružné popruhy - oděvní a prádlové prýmky - prádlové gumy - šňůry - třásně - pružné nitě - elastická lana - pružné úplety.

Výroba: - lepenka - vlnitá lepenka - obaly z vlnité lepenky - krabice a další výrobky z vlnité lepenky. Sídlo firmy: - Bruntál, náměstí Míru 6.

Výroba a prodej: - tkaničky do obuvi: - ploché - kulaté - vzorované - jednobarevné - voskované - spirálové - délky 45-240 cm - adjustované s etiketou - prodejní boxy s tkaničkami - svíčkové knoty: - upravené - bez úpravy - šňůry: - padákové - žaluziové - řadicí - oděvní - speciální - ...

Výroba: - pracovní oděvy - pracovní obuv - pracovní rukavice. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - pracovní oděvy - osobní ochranné pracovní pomůcky - pracovní drogerie.

Výroba: - pudinky - krémové prášky - škroby - lepek.

Prodej, montáž: - žaluzie - silikonové těsnění na dveře a okna.

Prodej: - medomety - bočnice - včelařské rámky - včelařské potřeby - odvíčkovače - separátory - linky na stáčení medu.

Prodej: - zdravá výživa a biopotraviny - přírodní kosmetika - literatura - chlazené produkty - dia, bezlepkové potraviny - čaje - poradenství.

Velkoobchod, dodávka: - ochranné a bezpečnostní pomůcky - pracovní pomůcky - čistící a hygienické potřeby.

Výroba, prodej: - pánské, chlapecké, reprezentační svatební obleky - smoking, frak, klobouk - košile.

Prodej, e-shop: - kvalitní matrace - ortopedické lamelové rošty - postele - ložní soupravy - povlečení - lůžkoviny - sedací vaky, pytle - matrace pro dět - lůžkoviny z ovčí vlny.