FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Dodávky hotelového a restauračního textilu. Ubrusy, ubrousky prostírky, multony, rautové sukně a cateringový textil, povlečení, hotelové ložní prádlo, prostěradla, ručníky, peřiny přikrývky, chrániče matrací a polštářů.

Drátovna. Výroba, dodávka, export: - ocelové drátky do betonu DRAMIX.

E-shop: - modely letadla, lodě - doplňky

E-shop: - hračky - chodítka - dětský nábytek - autosedačky - školní potřeby

E-shop - dámské oblečení - dětské oblečení - Bio kosmetika - drogerie - bytový textil - hry, hračky.

Výroba a prodej pracích a čisticích prostředků. E-shop - drogistické zboží, drogerie - prací prášky - čističe - vše na úklid - prostředky na mytí nádobí - desinfekční prostředeky.

Opravna obuvi - rychloopravna obuvi - oprava obuvi. Výroba klíčů, broušení.

Dovoz a distribuce diagnostických reagencií - vybavení laboratoří - soupravy pro výzkum volných radikálů - hemato-onkologické DNA sondy - celochromozómové malovací sondy - DNA sondy pro Preimplantační gentickou diagnostiku.

E-shop - autokosmetika - cyklo maziva - konzervace zbraní - impregnace a balzámy.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Zasilatelství a zastupování v celním řízení

Výroba, velkoobchod, prodej, distribuce: - aranžmá sušené květy - komponenty pro aranžování ze suchých květin (sušina, proutěné podklady, juta, mřížky, lepidla) - rohože, rohožky (kukuřice, mořská tráva) - dveřní závěsy, prostírání - stoly, poličky, chlebovky, ošatky, koše, křesla - proutí, bambus, rattan, dřevo. Import - dovoz: - ...

Výroba: - dráty a drátěné výrobky barevné, pozinkované a speciální zinkohliníkové.

Společnost IBOS - obchod s.r.o. působí na trhu již od roku 2005 a jejich základním artiklem je kvalitní pletivo, dráty, plotové panely, gabiony a další příslušenství. Zároveň se specializuje na motorové průmyslové oleje i maziva, jejich distribuci a maloobchodní, velkoobchodní prodej. Aby bylo naše zboží kompletní, najdete v našem sortimentu také ...

Dodávka, servis, sanitace: - balená barelová voda - výdejníky

Velkosklad piva a nápojů - pivo - víno - alkohol - nealkoholické nápoje - tabákové výrobky - výčepní zařízení.

Výroba, dodávka, e-shop - balená barelová voda - výdejníky vody.

Prodej, e-shop - chovatelské potřeby - krmivo. Výdejní místo: - Těšínská 1317, 735 14 Orlová - Lutyně.

Výroba, prodej - přání - dárkové tašky - záložky - jmenovky.

AGAPE. Prodej - papírnictví - razítka - tiskopisy - bižuterie. Služby - kopírování - vazby diplomových a bakalářských prací.

Prodej - materiály, směsi a zlepšující přípravky pro pekárny a cukrárny - pomůcky a potřeby pro pekaře a cukráře. Pobočka - adresa: Olbramovice 348, 671 76 Olbramovice - tel. 515 336 970, 737 210 816.

-Provozování kulturních a kulturně-vzdělávacích zařízení -Zprostředkování obchodu -Zprostředkování služeb -Pořádání kulturních produkcí, zábav a provozování zařízení sloužících zábavě