FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Výroba a distribuce obalů z papíru, lepenky a voštinových desek. Krabice, papírové palety, domečky pro panenky, Tepelné tvarování polystyrenové pěny do základních geometrických tvarů /hranoly různých rozměrů/

Prodej, maloobchod: - hudební nástroje.

Velkoobchod, maloobchod: - vodoinstalační materiál - spojovací materiál - ruční nářadí - zahrada - elektro.

Prodej, maloobchod, e-shop, internetový obchod: - vodní dýmky (Top Mark, Aladin) - vodní dýmka - vodárna - tabák do vodní dýmky (Al Fakher, Golden Al Fakher, Al Qemah) - uhlíky do vodní dýmky (Excelsior, Shisha Lite, Golden Coal, Swift Lite, český výrobce) - salec.

Maloobchod, prodej, e-shop: - oděvy, oblečení pro těhotné ženy, těhotenská móda - kočárky - autosedačky.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop, internetový obchod: - ochranné pracovní pomůcky - pracovní oděvy - pracovní obuv. Poskytujeme náhradní plnění.

Zlatnictví. Výroba, zakázková výroba, maloobchod, prodej, E-shop, opravy: - zlaté, stříbrné šperky, zlato, stříbro - šperky z chirurgické oceli - klenoty - bižuterie. Výkup zlata. Prodej, oprava: - hodiny, hodinky, budíky.

Bezdrátové mikrofonní ozvučovací systémy pro školy Tvorba a výroba - klasifikační sešity - učitelské organizéry Dodávka - klasifikační sešity - učitelské organizéry

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - chemické látky a přípravky pro výrobu paliv a maziv.

Aranžování a tvorba dekorací - velkoobchod. - květináče - lucerny - vázy - dřevěné výrobky - vonné oleje - nábytek. E-shop.

Květinářství. Prodej: - květiny - dárkové zboží -doručení květin do domu

Krejčovství: - pánské, dámské, oprava oděvů.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -pekařské výrobky -cukrářské výrobky.

Prodáváme radost a úsměvy na rtech Vaších blízkých prostřednictvím dárkového zboží a gadgets. Nabízíme dárky pro všechny věkové kategorie a pro všechny příležitosti.

Prodáváme umělé vánoční stromky, které vypadají jako přírodní. V naší nabídce jsou jedle, borovice a smrky mnoha typů a velikostí. Vedeme také další vánoční dekorace.

Prodej - manipulační technika Prodej - zdvihací technika E-shop - výrobky chráněné dílny (patchwork, pouzdra na notebooky, masážní stroje, přírosní kosmetika, ...)

Obchodní, realizační a školící středisko, dovoz portugalských vín. Výroba a prodej parapetů.

Prodej: - železářství - zahradnické potřeby.

Přímý zástupce a distributor tapet P+S International pro Českou republiku a Slovensko. Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - tapety. On-line prodej tapet na zeď přes e-shop: impol-tapety.cz Firma působí na trhu s tapetami již od roku 1993. V našem sortimentu naleznete více než 5000 položek. Zákazník může vybírat z více než 2000 designů tapet a ...

Originální autorské šperky s minerály, výroba, prodej.

Internetový obchod: - užitkové sklo misky - biokrby - ubrousky - bytový textil - látky - užitkové sklo.

Výroba: - regály - ploty - zábradlí - balkónová, schodištová zábradlí - lavičky, stojany - skladové regály - záchytné vany - reklamní stojany - billboardy - poutače. Kovoobrábění, drátěný program. Sídlo: Plynárenská 139 753 01 Hranice.