FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Prodej: - palubky - kuchyňská dvířka - lamino - řezivo - nábytkové kování - překližky - spárovky - drátěný program - lišty - dřevotřísky - dřevoobráběcí stroje - nářadí - dveře - dřezy - schodiště - parapety.

Výroba, e-shop: - sirupy - jablečný ocet - pečené čaje - byliny.

Velkoobchodní prodej: - elektroinstalační materiál všeho druhu: - vodiče - kabely - přístroje pro domovní a průmyslové rozvody - jističe (výkonové jističe) - relé, stýkače, motorové spouštěče - napájecí zdroje, transformátory, tlumítky - bezpečnostní prvky - pojistky, pojistkový systém - rozvaděče a krabice - svorky a ...

Služby - autobusová doprava vnitrostátní i mezinárodní. Železářství, prodej - základní stavební materiál - domácí i zahradnické potřeby. Květinářství, prodej - květinové vazby - pokojové květiny, květináče, hnojiva, umělé květiny - dekorativní zboží.

Prodej bylinek, čajů, konopné a medoví kosmetiky, ručně dělané čokolády.

Internetový obchod, e-shop: - elektrospotřebiče - výpočetní technika, telefony - domácí potřeby - hudební nástroje - drogerie.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotřebním zbožím.

Prodej: - fotoaparáty - foto příslušenství (paměťové karty, brašny, fotobatohy) - alba, rámečky - papíry do tiskárny.

Výroba - papírové potravinářské obaly - obaly pro pekárny - pečící papíry - dortové krajky - papírové košíčky - lepenkové tácky. Sklad Jánského 476 790 81 Česká Ves

Výhradní dovozce, maloobchodní i velkoobchodní prodej obuvi značky Steel.

E -shop, výroba: - kreativní hračky pro děti - kartonové modely CALAFANT. Nákup a prodej, velkoobchod: - kreativní hračky pro dětidistribuce - kartonové modely CALAFANT.

Pálenice, pálení ovocného kvasu. Lihovar. Výroba strojů a zařízení pro zemědělství. Dopravní technika pro zemědělství. Ubytování - 2x dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky. Výroba ocelových hal.

E-shop: - drahé kameny - diamanty - spinely - safíry - zirkony

Pokrývačství Sklenářství. Prodej: - obuv.

Montáž a oprava: - žaluzie - těsnění oken a dveří. - seřízení plastových oken s opravou - údržba bytů a rod domů Chov: - ovce. Prodej: - vlněné přikrývky (přikrývky z ovčí vlny) - jehněčí maso Práce: - práce s údržbou ohrad - údržba a stavby pro chovatele - pomoc při sezoních pracích

Prodej, e-shop: - elektro domácí potřeby.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Výroba strojů a zařízení -Provozování vodovodů a kanalizací a úprava a rozvod vody -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a ...

Zprostředkování velkoobchodu Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí Destilace, rektifikace a míchaní lihovin Ostatní poskytování úvěrů j. n. Činnosti zástupců pojišťovny a makléřů

Prodej, e-shop: - drogistické zboží - úklidové, čistící prostředky - dezinfekční přípravky - barvy, laky - malířské potřeby - autokosmetika - substráty - agrochemikálie - maziva, oleje.

Prodej: - stavebniny - zdící materiály - tepelné izolace - stavební chemie - nátěrové hmoty - komínové systémy - truhlářské materiály - krbová kamna - elektrické ruční nářadí - zahradní nářadí - spojovací materiál - rašelina, mulčovací kůra.