FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Prodej - chemické produkty: - mycí a čistící prostředky - oleje, maziva - barvy, laky - malířské potřeby - zavlažovací systémy pro zahrady - postřiky na ochranu rostlin - autokosmetika. Autodoprava.

Výroba, velkoobchod, prodej: -spodní bavlněné prádlo -textil. Výroba, velkoobchod.

Výroba, prodej: - balená podestýlka.

E-shop, prodej: - plastové stavebnice modelů aut, motorek, kamionů, motorů, kity a modelářské doplňky pro plastikové modely aut, motorek, kamionů a motorů.

Internetový obchod, e-shop: - produkty Bairnsfather - Absinth, Bitter, Reality, Domašovská Hořká, Jesenická Bylinná a Bairnsfather Vanilka - absinthové příslušenství (skleničky, lžičky, fontány a dýmky).

Maloobchod, prodej: - potraviny - nápoje - drogerie - smíšené zboží.

Výroba plastových výrobků: - zalévací konve a rozprašovače - samozavlažovací truhlíky, standardní truhlíky, květináče a misky - žardiniéry - řiditelné čluny, boby, kluzáky, lyže pro děti - kbelíky vědra, odpadkové koše, zadělávácí mísy, struhadlo, tácy, vložky do dřezu, dózy s víkem

Maloobchod, prodej: - oděvy, oblečení.

Maloobchod, prodej: - potraviny - ovoce, zelenina - smíšené zboží.

Prodejna maloobchodní sítě Bala. Maloobchod, prodej: - potraviny.

Maloobchod: - drogerie - papírnictví.

Zemědělská činnost. Rostlinná a živočišná výroba. Prodejna masa a uzenin: -Jeseník, Fučíkova 4: -tel.:584412137. Výroba, zpracování a odbyt zemědělské produkce. Eko zemědělství. Člen svazu PRO-BIO. Společnost ekologicky obhospodařuje asi 280 ha trvalých travních porostů, chov skotu bez tržní produkce mléka

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Prodejna nezávislé obchodní sítě Bala. Maloobchod, prodej - potraviny - smíšené zboží - papír - drogerie - tabák a cigarety - potřeby pro domácnost, žárovky, baterie.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží - nápoje - drogerie - tabákové výrobky.

Maloobchod, prodej: - drogerie, drogistické zboží - parfumerie.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Maloobchod: - maso - uzeniny - drůbež.

Maloobchod: - hračky - textil - drogerie.

Velkoobchod: - alkoholické nápoje.

Maloobchod: - kancelářské potřeby - hračky.