FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
FITNESS DISTRIBUCE s.r.o. se zaměřuje na prodej fitness a sportovního vybavení a zdravé výživy.

Internetový obchod s drobným elektrem. Prodej hodinek, náhradních dílů a příslušenství k mobilním telefonům, tabletům, kamerám do auta.

Kamenná prodejna v Olomouci a e-shop, který se zaměřuje na prodej barefoot obuvi. Sortiment zahrnuje dámskou a pánskou barefoot obuv včetně prodeje doplňků k péči o obuv.

Pivovar Buchťák vaří řemeslná piva zejména z regionálních surovin, jako je humnový slad, chmel a pivovarské kvasnice. Výroba světlých a polotmavých ležáků, světlých ochucených piv, spodně a svrchně kvašeného piva.

Prodej: -textil dámský, pánský, dětský -doplňky.

Česká svíčkárna, mýdlárna a kosmetika: - svíčky, mýdla, kosmetika, voskové pastelky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektrické ohradníky - stříhací strojky - dojírny, dojící technika - jezdecké potřeby.

Firma se věnuje velkoobchodnímu a maloobchodnímu prodeji kratomu.

Prodej, e-shop: - pivo - víno - limonády - lihoviny - výčepní technika

Potřebujete zásobit Váš obchod či nehtové studio nehtovým materiálem? Obraťte se na firmu CEDRO sole s.r.o. ve Velkém Újezdě u Olomouce. Nabízí prodej nehtového materiálu pro velkoobchodníky, školící centra, e-shopy a další distributory. Prodej i do nehtových studií a prodejen. Provozujeme internetový obchod, kde je vše pro nehty. Maloobchodní ...

Moravská Pražírna s.r.o. se zaměřuje na prodej čerstvě pražené kávy různých druhů.

Prodej, e-shop: - luxusní dárkové krabičky na spodní prádlo - krabičky na víno - kartonové domečky pro děti - dárkové truhličky.

Radek Procházka provozuje květinářství se zaměřením na řezané svatební i smuteční kytice, hrnkové květiny, dekorativní předměty, umělá aranžmá a mnoho dalšího.

Výroba, prodej: - dřevěné bedny - atypické palety - palety dřevěné prosté - dřevěné palety EUR (europalety) - hranoly - podlážky, podložky, víka. - pergoly - nábytek z palet Sušení a ošetření řeziva Výkup a prodej: - palety EUR použité.

Prodej: - hydraulické jeřáby - hydraulické testry Webster Instrument - prvky pro hydraulické obvody Výroba: - armování vysokotlakých a nízkotlakých hydraulických hadic - nádstavby nákladních vozidel. Velkoobchod: - technické hadice - rozvody tlakového vzduchu.

Výroba a prodej kompozitních materiálů: -epoxidové systémy pro všechny druhy laminačních technik. Prodej tkanin určených pro laminování: -uhlíkové a aramidové tkaniny a jejich hybridy -skelné tkaniny -aluminizované tkaniny -diolenové a strahávací tkaniny -rovingy -sendvičové materiály.

Výroba a distribuce obalových materiálů z polyethylenu. Firma vyrábí HDPE a LDPE fólie, tašky a sáčky. Možnost výroby paletového množství PE obalů na zakázku.

Firma se se zabývá aplikovaným výzkumem a následně výrobou veterinárních přípravků nové generace TraumaPet® Ag založených na antibakteriálním působení nano stříbra. Dodáváme veterinární přípravky pro péči o oči, uši, kůži i zuby. Přípravky jsou určené pro všechny velikosti i druhy zvířat.

Kamenné květinářství v Olomouci zaměřené na prodej pokojových rostlin. Široký výběr pokojovek pro začátečníky, raritní a baby pokojovky, pet friendly pokojové rostliny. Doplňkový prodej květináčů, pomocníků pro pěstování pokojových rostlin. Možnost objednávky přes e-shop.

Naše Vinotéka - víno se zárukou s.r.o. provozuje vinotéku s prodejem lahvového a sudového vína.

Sladký Méďa, s.r.o. v Olomouci je cukrárna s dětským hřištěm a dětským koutkem. Vyrábíme jedinečné zákusky. V naší curkárně která se zaměřujeme na pořádání rodinných a dětských oslav v příjemném a útulném prostředí. Na zakázku vyrábíme svatební, dětské, ovocné a čokoládové dorty.

Informační centrum Olomouc je místo, kde můžete získat užitečné informace o tomto krásném a historickém městě. Informační centrum nabízí: - Informace o městě, památkách i tipy pro volný čas. Můžete se dozvědět o zajímavých místech, akcích a aktivitách, které Olomouc nabízí. Informační centrum Olomouc má také širokou nabídku informačních ...

E-shop Sfíčky s ručně vyráběnými českými svíčkami z přírodního vosku. Svíčky jsou vyráběny z čistě přírodního palmového vosku nejvyšší kvality s certifikací RPSO. Svíčky vydrží hořet o polovinu déle než běžné parafínové svíčky. Svíčky jsou dodávány ve skleněném obalu. na výběr různé vůně. Prodej šumivých bomb do koupele a pokojhých sprejů.

Výroba a opravy sériově zhotovovaných - protéz, - trupových ortéz, - končetinových ortéz, - měkkých bandáží -Výroba zdravotnických prostředků -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb