FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ADDINOL Central Europe s.r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
FRIM nábytek s.r.o. je nové jméno firmy FRIM pro EXTREM s.r.o. Vyrábíme zakázkový nábytek soukromým osobám i firmám, specializujeme se na postele a vestavěné skříně, řešíme složitá přání ke spokojenosti zákazníků. Vyrábíme matrace i čalouněné postele z nehořlavých materiálů (případně z materiálů se sníženou hořlavostí), přírodních výplní a ...

Sdružování lidí a nemocí Marfanův Syndrom. Opravy starožitných i současných hodin v naší chráněné dílně.

-poradenská činnost /vyjma činností daňových, účetních, organizačních a ekonomických poradců/ -zprostředkovatelská činnost -koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -nákup a prodej nemovitostí

Prodej značkového oblečení španělských značek Smash, Mismash, Paramita, Mamatayoe a italské značky Bleifrei.

Obecně prospěšná společnost TyfloCentrum Olomouc, o.p.s. - Sociální firma ERGONES se zaměřuje na poskytování sociálních služeb pro zrakově postižené. Zaměstnáváme osoby se zdravotním postižením a nabízíme celou řadu služeb mezi které patří např. prodej kompenzačních pomůcek pro zrakově postižené, potisk reklamních předmětů, výroba keramických ...

Fitcentrum. Sauna s bazénkem. Solárium. Prodej: - doplňky výživy - vitamíny - potřeby pro cvičení. Služby osobního trenéra a masáže. Sportovní programy pro studenty a zaměstnance. Lyžařské kurzy.

Prodej motorových olejů a maziv. Prodej aditiv a provozních náplní. Prodej filtrů pro automobily a stavební stroje. Prodej LD vůní do automobilů a domovní vůně.

Pronájem: - nebytové prostory - správa podnikatelského areálu. Kovoobrábění: - soustružení na vačkových a CNC strojích, frézování - výroba dílů pro jemnou mechaniku - díly o průměru 1-40 mm Prodej, velkoobchod: - hodiny, budíky, barometry.

Prodej, e-shop: - nářadí - technická chemie - ochranné pracovní pomůcky

Výroba a prodej dětských produktů z bavlny a bambusu: - látkové, bavlněné pleny - bambusové pleny - osušky - kalhotkové pleny.

Společnost JP Final se specializuje na prodej motorových olejů pro nákladní a osobní vozy, zemědělskou techniku a průmysl a pneuservis. Mezi sortiment společnosti se řadí také autobaterie, autokosmetika a voda do ostřikovačů.

Společnost Stefanutto s.r.o. se zaměřuje na výrobu sáčků, boxů a bagů na tekuté a polotekuté potraviny a nápoje.

MarMarDeko se specializuje na květinové dekorace, svatební kytice, smuteční vazby, hrnkové květiny. V prodejně je možné zakoupit i různé květináče, košíky, svíčky a vázy.

Jana Kuchariková provozuje v Olomouci na ulici tř. Míru 965/105 Květinářství Kytka. Naší hlavní činností je smuteční vazba a věnce, kdy spolupracujeme s pohřební službou Fénix. Dále nabízíme také vazbu kytic pro každou příležitost, včetně svatebních kytic. Současně aranžujeme nejen řezané, ale také sušené květiny a prodáváme také hrnkové ...

E-shop s komponenty pro výrobu svíček. Prodej mýdel, korálků, komponentů pro drátkování a dekoračních předmětů.

Společnost Huka stores s.r.o. provozuje internetový obchod se zaměřením na dům a zahradu a dodává na území ČR i EU. Sortiment společnosti se týká okruhů, kterými jsou kuchyň, koupelna, domácnost, zahrada, hobby, dílna a stavba, drogerie, sport.

Prodej: - elektronické cigarety - doplňky - e-liquidy - náplně do elektronických cigaret - e-cigarety.

Služby: - kavárna - pražírnu kávy Prodej: - kávovary - mlýnky.

Internetový prodej provaznických výrobků. Široký výběr provazů, lan, sítí, žebříků, šňůr, pytlů, popruhů, motouzů. Lana pro domácnost, karabiny a háky pro sport i volný čas.

Internetový obchod s dámskou módou a doplňky. Prodej sak, vest, overalů, bund, kraťas, sukní, halenek, kabátů, mikin, svetrů, cardiganů apod.

Naši Cukrárnu GALERIE můžete navštívit v centru města Velká Bystřice, kousek od města Olomouc v Olomouckém kraji. Nabízíme vám posezení u zákusků, dortů nebo chlebíčků dle vašeho výběru. Rádi vám také připravíme jakoukoli kávu nebo míchaný drink. Součástí prostor cukrárny je také vernisáž obrazů.  Naše nabídka: - zákusky - poháry - dorty - ...

Firma Ze-Za-Hrátky připravuje a prodává zeleninové bedýnky. K prodeji máme bedýnky se sezónní, lokální, organickou a zralou zeleninou. Pěstování zeleniny na vlastním poli.

Hostinská činnost -ubytovací služby -koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -zprostředkovatelská činnost

Společnost RAUTY s.r.o. provozuje výrobnu lahůdek U Labužníka: - saláty - obložené mísy - chlebíčky - aspiky - bagety - knedlíky. Catering, gastronomické služby: -rauty, recepce, bankety, garden party, firemní večírky, svatby, promoce, společenské akce na klíč. Restaurace Gardenpark Penzion.

Alena Dehnerová poskytuje ubytovací služby: Výkup, prodej: - starožitnosti.