FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost Euro Security Labels and Packaging s.r.o. je předním výrobcem prvotřídních samolepicích plomb, pečetí a bezpečnostních hologramů, které zajistí funkční ochranu vašich výrobků, dokumentů i cenin. Nabízíme kompletní realizaci zakázky od grafického návrhu přes výrobu, aplikaci až pro řešení logistiky. Výroba, výrobce, produkty, ...

Výhradní zstoupení značky Yakuza Premium Selection v ČR a officialni eshop.

Naše společnost CATTLEYA se sídlem v Jesenici v okrese Praha-západ se od roku 1990 zabývá velkoobchodem s květinami. Našim obchodním partnerům dodáváme řezané květiny, hrnkové rostliny a dekorační zeleň. Díky tomu, že jsme přímými dovozci ji dokážeme nabídnout široký sortiment a vysokou kvalitu, kterou zajišťujeme každodenním osobním nákupem na ...

Zahradnictví Křeček se kromě prodeje okrasných keřů a dřevin zabývá také návrhy a kompletní realizací zahrad. Rostliny, které máme v nabídce, pochází z naší produkce. Zakoupit u nás můžete např. thuje, listnaté i jehličnaté keře, ovocené stromy či keře a další okrasné rostliny. Zahradnictví, prodej: - okrasné keře a dřeviny - keře ...

Největší magazín o náramkových hodinkách

Hlavní činností společnost TOP GASTRO PŘÍBRAM, s.r.o. je poskytování závodního a restauračního stravování pro firmy i soukromé osoby, včetně rozvozu. Nabízíme také cateringové služby až pro 100 strávníků. Najdete nás v Příbrami, areál Kovohutí. Závodní, restaurační stravování, jídelna: - možnost výběru ze čtyř hlavních jídel z toho je vždy ...

E-shop: - materiály pro výrobu bižuterie - korálky, minerály, komponenty - návlekový materiál - přívěsky - dárkové sáčky, krabičky.

Prodej: - maziva, oleje - filtry, filtrační papíry a zařízení - průmyslová odmašťovadla - systémové čističe - servisní kapaliny - kapaliny pro povrchové úpravy .

Výroba: - železniční modely

Zednictví Zámečnictví, nástrojářství -zemní práce

Výroba, prodej: - užitková keramika

Výroba, prodej: - pracovní oděvy.

Výroba, prodej: - pracovní oděvy - ochranné pracovní pomůcky - drogerie - obalový materiál (strečové folie, bublinkové folie, vlnité lepenky).

Výroba, prodej: - ručně vyráběné flétny z bambusu pro začátečníky i profesionály.

Pěstování, prodej, výroba, e-shop: - přírodní produkty v certifikované BIO kvalitě - koření - bylinné čaje - bylinné soli - semínka.

Služby: - autoservis - pneuservis - geometrie.

Služby: - likvidace pozůstalostí a dalších komerčních, bytových/ nebytových a jiných prostor - poradenství při prodeji knih, obrazů, porcelánu, skla, nábytku - výkup zboží za hotové z vyklízených prostor - vyklízení.

Práce pouze ve městě Kouřim a blízkém okolí. Naší hlavní činností je provozování vodovodů a kanalizací. Zajišťujeme výstavbu vodovodních a kanalizačních sítí. Opravujeme havárie na vodovodním a kanalizačním potrubí. Čistíme kanalizační potrubí tlakovým vozem, prohlídky potrubí kamerou, vyvážení žump a septiků. Řežeme živice a beton. ...

Hobby: Chovatelské potřeby. Rybářské potřeby. Zboží pro volný čas.

Vinotéka: prodej moravských sudových a lahvových vín.

Zlatnictví: Prodej zlatých a stříbrných šperků a značkových hodinek. Výroba zlatých šperků na zakázku z doneseného materiálu. Opravy hodinek.

Jahodárna, pěstován, prodej, samosběr: - jahody, jahod Prodej: - zelenina - brambory - cibule - bylinky - zeleninové sadby: salát, kedlubny, květák, brokolice, pórek, zelí, kapusta, rajčata. Palivové dřevo, dříví, brikety.