FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Prodej: - ochranné pracovní pomůcky - pracovní oděvy

Výhradní zastoupení módních značek MALVIN, LAUREN VIDAL, BEATE HEYMANN, COWEST pro Českou a Slovenskou republiku.

Služby - profesionální webhosting. Adresa provozovny: - Novákových 857/25, 180 00, Praha 8 - Libeň. E-kavy.cz, e-shop - káva - čaje - dárkové balení.

Prodej - regionální potraviny - ovoce - zelenina - mléčné výrobky - vejce - maso.

E-shop - jedlý papír na dorty - dortové svíčky - dortové fontány - dekorace na dort.

Dodávka: - materiály pro výrobce alkoholických nápojů, vín a kosmetiky - etikety na lahve, skleněné lahve a papírové tašky.

Činnost: - sommelierské služby - správa osobních vinoték.

Výroba, prodej: - pracovní oděvy - lůžkoviny - textil pro hotely, nemocnice

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Ubytovací ...

Internetový obchod, e-shop: - sportovní výživa - proteiny, kreatin - tyčinky, nápoje.

Výroba, distribuce: - Budějovický budvar.

E-shop - čerstvé farmářské potraviny - ovoce, zelenina - mléčné výrobky, mléko - BIO vejce - čerstvé maso, ryby - pečivo.

Velkoobchod, prodej: - chemicky, mechanicky odolné rukavice - laboratorní rukavice - rukavice proti pořezání.

Design, reklamní studio: -tvorba samolepicích nápisů a znaků na výklady, auta, firemní štíty, panely -tisk samolepících papírových a hliníkových etiket -prodej reklamních a dárkových předmětů s možností potisku-tužky, klíčenky aj. -tisk čárkového kódu Maloobchod, velkoobchod ložisek: -šrouby pro ocelové konstrukce ...

Naše společnost Meesenburg s.r.o.. se specializuje na prodej dveřního a okenního kování a parapetů. Naleznete nás na Praze-západ v Kladně.

Prodej, internetový obchod, e-shop: - zrnková káva, kávové kapsle Miscela d'Oro - kávovary.

Velkoobchod, e-shop: - extrakt ze stévie sladké, Sladík.

Služby: - včelí farma Prodej: - med - včelí matky

Naše společnost se zabývá distribucí, velkoobchodem a zakázkovou výrobou plastové součástky, díly a konstrukční prvky pro nábytek, strojírenství a kovovýrobu. Dále také nabízíme potřeby z plastů pro zámečníky, truhláře, servisy, lakovny, montáže a kutily. Provádíme: - vstřikování, lisování, máčení, zhotovení formy pro plasty. Sortiment, ...

Výroba strojů a zařízení na výrobu oken: -linky na výrobu oken (manuál, automat) -zaškolení obsluhy -výroba strojních dílů -manipulační zařízení -pracovní oděvy -nástroje pro výrobu oken -servis strojů. Prodej: -použité repasované stroje.

Společnost PBtisk a.s. patříme mezi největší výrobce knih v České republice. Naše zkušenosti sbíráme již od roku 1990, kdy byla společnost založena. Máme zkušený tým profesionálů a každoroční ocenění v soutěži o Nejkrásnější knihu roku. Sídlíme ve vlastních prostorech v Příbrami, kde „pod jednou střechou“ disponujeme nejnovějšími technologiemi pro ...

Společnost UNIS-N spol.s r.o. se zabývá výrobu, maloobchodem a velkoobchodem celodřevěného nábytku ze smrku a borovice. Nabízíme: - vybavení hotelů, penzionů, chat i chalup - originální design - zdravé bydlení - nábytek z masivu - dřevěný nábytek - postele, komody, stoly, židle, TV stolky, truhly, šatníky, vitríny, prádelníky, ...