FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Dovoz, import: - ortopedické pomůcky - výživové doplňky pro sportovce.

Maloobchod, prodej, půjčovna: - svatební, společenské šaty - pánské obleky.

E-shop: - ručně vyráběné čokoládové lanýže a bonbony

E-shop: - káva - čaj - kakao - rum - kávovary, příslušenství

Prodej: - potraviny - domácí potřeby - drogerie - rybářské potřeby

Výroba: - interiérové a zahradní plastiky - kachle - mísy, talíře - čajové konvice - vázy

Hotel Pod Sluncem*** nabízí stylové ubytování v jednolůžkových až čtyřlůžkových pokojích a šestilůžkovém apartmánu s pecí. Součástí našeho hotelu je také restaurace s nabídkou tradiční české kuchyně. Najdete nás v obci Třebíz, okres Kladno. Hotel, ubytování, služby: - 2 jednolůžkové pokoje - 13 dvoulůžkových pokojů - 4 třílůžkové pokoje ...

Železářství Říha prodává široký sortiment železářského zboží, prodejnu máme v Příbrami i v Dobříši. U nás najdete bohatý výběr zboží jako např. spojovací materiál, nářadí, hospodářské potřeby, čerpadla, kompresory, zámky, kování, pletivo, kamna a mnoho dalšího. V nabídce máme také širokou škálu elektro zboží např. elektro nářadí, elektroinstalační ...

Železářství, prodej: - ruční elektrické nářadí - pletivo, fólie, zahrádkářské potřeby - míchačky, svářečky, kachlová kamna - bojlery, ohřívače vody - čerpadla, kompresory - kotle na pevná paliva - krbová kamna - pily frikční, okružní - sporáky - průtokové ohřívače, teplovodní kotle - popelnice, kontejnery.

Prodej, e-shop - dětské příslušenství - výbava pro miminka - autosedačky - kočárky - jídelní židličky - postýlky. Další prodejna Malvík CITY Pankrác - adresa: Děkanská vinice I. 1643/7, Praha 4 - tel. 223 015 498.

Prodej, e-shop: - chovatelské potřeby - krmiva

Služby: - restaurace - svatby, oslavy Cukrářská výroba: - dorty - zákusky

Truhlářství. Výroba - dřevěné dekorace pro děti - tahací dekorace.

Železářství, prodej: - spojovací a elektroinstalační materiál - domácí potřeby

Výroba, prodej: - svítící dekorativní kámen a dlažební kostky

Cukrářství, výroba: - dorty - zákusky - cukroví

Internetový obchod, e-shop: - XXL hračky - 3D samolepky - dámské šperky.

Činnost: - bourání a distribuce masa

Prodej: - koření - dochucovadla