FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
E-shop - dárkové zboží - krabičky, šperkovnice - poskýlky pro panenky.

Akvaristika, prodej chovatelských potřeb pro akvaristiku - akvarijní ryby, technika - krmivo.

Výroba - konstrukční stavebnice obřích maket.

Velkoobchod, maloobchod, distribuce - potraviny.

Prodej - zmrazené potraviny - zmrazené pečivo, zelenina, ovoce.

Adelain – hand made - ruční výroba originálních přání, gratulací, dárkových kartiček, bytových doplňků, lapačů snů, háčkovaných figurek, drobných dárků, módy a módních doplňků. Každý kus je originál. Oblíbenými motivy jsou motýli, mandaly, lapače snů, peříčka, květiny, perličky, kamínky a krajky. Pokud vám na někom záleží a chcete pro něj přání ...

Společnost Gammapal s.r.o. se zaměřuje na prodej a výrobu palet různých typů. Nabízíme europalety, kvalitní Epal palety, kovové palety a také palety Dusedorf pro vysoké zatížení. V našem sortimentu najdete rovněž plastové Euro přepravky a kvalitní pelety pro vytápění. Sídlíme v městysi Všetaty, okres Mělník. Dodávka, prodej, výroba: - palety ...

Pekárna, výroba, výrobce: - cukrářské výrobky (dorty Medovníček, Napoleon, Pražský dort, Švestkový dort). Masná výroba: - klobásy Sucuk - sušené maso Pastirma - kebab.

Bezpečnost práce, Požární ochrana, Koordinátor BOZP na stavbě, školení, e-learning, dokumentace, audit BOZP a PO. E-shop a kamenný obchod Pracovní a Outdoor oděvy a obuv zastoupeni zn. KILPI. Evakuační a bezpečnostní značení. Prodej a revize hasicích přístrojů, hydrantů, el. spotřebičů, elektroinstalací, hromosvodů a EPS.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Mimoškolní výchova a ...

Vyroba, prodej, e-shop - kožené výrobky - opasky - uzdečky, poprsáky, ohlávky, otěže, koncovky k otěžím - obojky, vodítka.

E-shop, internetový prodej - úklidové potřeby - odpadkové koše - pytle na odpad - utěrky, mopy, kyblíky - kuchyňské potřeby, nádobí - příbory - ručníky, osušky.

Prodej - kari sítě - betonářská ocel - vazací dráty - jekly. Prodejní sklad: - adresa: Úžice u Kralup nad Vltavou, ul. Spojovací.

E-shop, prodej - sportovní výživa - fitness vybavení - stroje a posilovací doplňky.

Import, dovoz: - zelené banány do dozráváren.

Maloobchod, prodej: - galanterie - nitě, krajky, stuhy.

Internetový obchod, e-shop: - léčivé kameny, minerály, drahokami - vonné tyčinky.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -hutní materiál -spojovací materiál -plechy -ocel -trubky

E - shop - jeansové oblečení kraťasy, sukně, saka

Internetový obchod, e-shop: - školní potřeby - dárkové zboží - nákupní tašky.

Prodej: - krmiva pro psy, kočky zn. FirstMate.

Tiskárna, výroba, tisk: - vizitky - tiskopisy - katalogy - knihařské práce - knihtisk.