FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Velkoobchod, distribuce, prodej: - bulharského vína - lahvové víno z Bulharska - potraviny.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej: - zahrádkářské, zahradnické potřeby - substráty - hnojiva a chemie k rostlinám.

Prodej, servis, autorizovaný prodejce: - tuky, oleje pro veškerý průmysl - obráběcí emulzní kapaliny - ekologická maziva - motorové, převodové oleje špičkových kvalit - autorizovaný prodejce produktů ESSO HOUGHTON DEUTSCHLAND (oleje, maziva) - autorizovaný prodejce produktů KLUEBER (KLUBER).

Výroba: - přírodní a umělá sladidla.

Prodej - hodiny Zlatnictví - hodinářstvíprodej - hodinky - zlaté a stříbrné šperky

Velkoobchod, maloobchod: -hračky -sportovní potřeby pro volný čas -basketbalové koše. Výroba a prodej: -loutkové dětské kočárky pro panenky -postýlka kovová -houpačka pro panenku -lehátko houpací -nákupní taška dětská na kolečkách

Prodej: - spojovací materiál.

Řeznictví, uzenářství. Maloobchod, prodej: -maso -masné výrobky

Prodej, e-shop: - elektrické ruční nářadí - benzínové stroje - zahradní technika - ruční nářadí - stavební chemie - kotevní technika - ochranné pracovní pomůcky.

Želví doupě. Antikvariát: - nové knihy - hudební CD/LP bazar - mluvené slovo na CD. Kavárna pro děti i dospělé: - dětský koutek - dvorek s pískovištěm - free wifi a možnost přístupu k internetu. Držitel ocenění Společnost přátzelká rodině 2008.

Internetový obchod, e-shop, eshop www.petmate.cz: - plastové boudy pro psy - plastové přepravní boxy, bedýnky - krmítka a nápojové fontánky - magnety na zvířecí chlupy - dvířka k boudám.

Prodej - zahradnické potřeby - chovatelské potřeby - celoroční prodej brambor a zeleniny

Prodej: -tabákové výrobky -kuřácké potřeby.

Nákup, prodej a import motocyklů značek BMW, Honda, Kawasaki, Suzuki, Yamaha, použitých náhradních dílů a doplňků, zasílání na dobírku do 24 hod., bazar a komisní prodej. Eshop.moto-jj.com Motopneu nové a použité.

Velkoobchod: - drogistické zboží.

Prodej: - dámské a pánské oděvy.