FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Dům textilu. Maloobchod, prodej: -oděvní metráž -textilní galanterie.

Půjčovna svatebních a společenských šatů: -velký výběr dámských svatebních šatů v bílé i smetanové barvě za příznivé ceny ve velikosti 34-52 -pánské obleky a smokingy, vesty s vázankou i samotné vázanky a ostatní doplňky ve velikosti 48-64 -pánské košile značky LARE v bílé i smetanové barvě -dámské společenské šaty -dětské ...

Velkoobchod, prodej: -mléko -mléčné výrobky -jogurty, majonézy, másla.

Prodej textil: -kojenecký, dětský, dámský pánský -metrové zboží -oděvní a dekorační tkaniny, plyše -záclony a ubrusoviny PVC -ložní zboží, lůžkoviny -přikrývky.

Mlýn. Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -pšeničná mouka hladká, hrubá, polohrubá, celozrnná, chlebová -pšeničná krupice hrubá i jemná -žitná mouka celozrnná -jedlé i krmné otruby -šrot a krmivo

Balírny a pražírny. Pražení: -káva. Autodoprava. Autoservis: -opravy osobních i dodávkových vozidel -pneuservis -autodiagnostika -sváření plastů.

Maloobchod, prodej: -spojovací materiálu -šrouby, vruty, hřebíky, nýty.

Autoservis. Opravy v dílně i v terénu: -osobní a dodávkové automobily všech značek -karosářské práce na rovnací stolici -autoelektrikářské -příprava vozů na STK včetně vyřízení. Prodej: -veškeré náhradní díly Montáž: -autorádia. Pneuservis: -kompletní služby -prodej nových pneumatik.

IMTEX-dům textilu Maloobchod, prodej: -bytový textil -oděvní metráž -textilní galanterie.

Obchodní činnost: -energetické centrum.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -nábytkové kování -panty -výsuvy a bočnice -zastoupení firmy Grass. Zakázková výroba kuchyní: -provozovna na adrese K Podlesí 641

Pila. Výroba: -palety EURO -palety jednoúčelové atypické podle předlohy -dřevěné obaly. Prodej: -řezivo -palivové dříví -piliny.

Výroba, prodej: -maso -uzenářské výrobky.

Výroba keramická: -lidová fajánse -vypalování -glazurování -malování -modelování -lití do forem.

Koloniál. Prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Výroba: -kožené rukavice -rukavice ze speciálních textilních materiálů -rukavice dámské, pánské, řidičské a speciální.

Výroba piva značky Herold a Bastard. - výčepní piva - ležáky a pšeničné kvasnicové pivo

Prodej, maloobchod: - byliny a dárkové balení - vaporizace bylin a půjčovna vaporizérů

Výroba: -plakáty, letáky, prospekty -knihy a brožury -razítka.

Velkoobchod obaly, obalový materiál: -kbelíky, dózy -kelímky, vaničky, mísy, misky, tácky, podtácky -kávové kalíšky, pohárky na alkohol, kornouty na hranolky -obaly na dorty, koblihy, cukrovinky, lahůdky -talíře a jídelní soupravy včetně příborů, lžiček, napichovátek, míchátek, slámek -party boxy, obaly na pizzu, termoobaly ...