Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.

Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Hlavní činnost firmy je zaměřená na výrobu sportovních dresů (fotbal, hokej, volejbal, házená, basketbal), stulpen, míčů a brankářských rukavic. Dále vyrábíme fanouškovské předměty jako minidresy, vlaječky, šály, jubilejní dresy, polštáře, ručníky apod. Poskytujeme speciální množstevní slevy pro sportovní kluby.

Výroba a prodej: -oděvy pro plnoštíhlé -nadměrné velikosti - společenské oděvy, svatební oblečení -dámské, pánské oděvy blejzry, halenky, kalhoty, sukně, vesty, pánská saka, kalhoty, košile, bundy, kabáty, paleta, šaty, společenské šaty -těhotenské oblečení.

Prodej svislého dopravního značení a příslušenství Pronájem dopravního značení, světelného zařízení a semaforů Kompletní realizace DIO včetně údržby Realizace přechodného dopravního značení při pořádání kulturních a sportovních akcí, poutí atd. Projekce a odborné poradenství Zhotovení pasportů dopravního značení, návrhů dopravně ...

Pneuservis: -oprava pneumatik -lepení duší -kompletní servis -prodej nových pneumatik. Autoopravna: -mechanické a karosářské práce -příprava na STK* -oprava přípojných vozidel apod.

Práce: -zámečnické, výroba, prodej automatických posuvných bran Prodej: -spojovací materiál hřebíky, metrické šrouby -svorníky -elektrody -ségrovky a jiné -vrtáky -spojovací techniky MUNGO

Výroba a distribuce: rybí saláty, výrobky z marinovaných ryb, lahůdkářské výrobky, saláty, nakládané sýry, saláty z čerstvé zeleniny, pomazánky, aspiky, uzené ryby

Nákladní a osobní pneuservis, protektorování nákladních pneumatik, mobilní servis nákladních pneumatik, prodej litých a ocelových disků, monitoring nákladních pneumatik pro dopravní firmy, velkoobchodní prodej pneumatik, autorizovaný Michelin-partner pro ČR.

Maloobchod, prodej: -řezané květiny -hrnkové rostliny -keramika -kompletní květinový servis.

Výroba a prodej českých grilů se žulovou deskou.

Zakázková výroba a prodej stavěné dekorační keramiky. V eShopu a na objednávku je dostupná keramika pro interiéry a vnější použití, eukanistické obrázky, předměty zdobené decoupage technikami, korálkové výrobky, sušené květinové dekorace a další dárky dle Vašich přání.

Výroba: -výroba péřových dek a polštářů -výroba spacích pytlů, včetně kojeneckých -zpracování peří. Prodej: -peří od základu až po nejvyšší kvalitu prachu. Výkup peří: -husí peří -peří drané.

On line prodej značkové outletové módy.

Velkoobchod zámky a kování: -stavební -nábytkové -bytové. Velkoobchod, prodej: -lepidla RAKOLL, DISPERCOLL, UMACOL -vruty do dřeva A systém -dveřní zavírače -poštovní schránky -pokladničky.

Velkoobchod second hand SWISSFASHION je mladá a dynamická společnost, která vznikla za účelem dovážet do České republiky a v rámci velkoobchodu prodávat použité, avšak velice kvalitní oblečení ze Švýcarska. Jejím hlavním cílem je nabídnout svým zákazníkům takový rozsah služeb, aby byli ochotni se stále vracet. Od samého vzniku se společnost ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -nafta -benzin -velkosklad olejů OMV* a BP** -pneumatiky, autokosmetika -ALU* ráfky -autodíly všech značek -autodoplňky. Reklamní činnost.

Železářství. Maloobchod, prodej: -potřeby pro zahrádkáře a kutily -domácí a kuchyňské potřeby -nářadí elektrické, ruční.

Výroba: -plyšové hračky -reklamní předměty -maskoti.

Prodej: -trezory české výroby -elektronické bezpečnostní a kamerové systémy -bezpečnostní zavazadla.

Prodej: -brusivo značek ALICO Kolín, CARBORUNDUM Benátky, POWERFLEX -brusný materiál diamantové kotouče -nástroje -nářadí -průtokoměry ke svářečkám CO2 -ochranné průchodky P7-P29, krytí IP44. Výroba, zajištění: -formy na výrobu plastových technických výlisků včetně výroby na zakázku. Výpočet časových snímků výroby ...

Velkoobchod: - dětský, kojenecký textil.

Služby: -široký sortiment poštovních schránek -výroba, montáž, servis.

Vázací prostředky: -na veškeré druhy autojeřábů. Ruční výroba, prodej: -ocelová lana pro všechny druhy jeřábů i jiné manipulační techniky.