FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Výroba: -chlazená a sterilovaná jídla v gastro balení.

Prodej: -originální náhradní díly Škoda, VW, Seat, Audi, Ford, Opel, Peugeot a autodoplňky. Autodíly, autopotřeby, míchání autolaků a plnění do sprejů a automobilové oleje. Zajišťujeme prodej zahradní techniky AL-KO a nářadí Fortum.

Prodej: -drogerie -parfumerie -kosmetika.

Prodej: -drogerie -barvy, laky -kosmetika.

Výuka: - hra na klavír Služby: - ladění klavírů - hudební vystoupení

Maloobchod, e-shop: -jezírkové fólie. -filtrační, čerpací technika pro jezírka. -jezírková chemie. -plastové rybníčky. Práce: -výstavba zahradních jezírek.

Výroba: -peřiny, polštáře. -peřiny z prachového peří. -péřové přikrývky. -polštáře.

Prodej, výkup: -starožitný nábytek

Výroba, e-shop: -figurální keramika s náboženskou tématikou Aureta Figural®.

Biopekárna. Výroba, prodej, maloobchod, e-shop: -bio pečivo

Velkoobchod, export, import, prodej: -hutní materiál z nerezové oceli -nezezová ocel -součásti nerezových potrubních rozvodů -hadice pro potravinářský a chemický průmysl.

Maloobchod, prodej, e-shop: -plastové formy na výrobu zámkové dlažby -poštovní schránky

Cukrárna. Prodej, maloobchod: -cukrářské výrobky

Ladění, oprava, údržba: -klavíry -pianina -cembaly -cimbály -tahací harmoniky Výkup, prodej: -nové i použité nástroje

Čerpací stanice: -prodej pohonných hmot Velkoobchod, prodej, e-shop: -automobilové oleje -průmyslové oleje -přípravky pro zimní provoz -přísady -speciální oleje -technické prostředky -technické spreje a tmely -autodíly

Výroba, prodej: -velikonoční pomlázky. -velikonoční kraslice.

Internetový obchod, e-shop: - chovatelské potřeby

ZOOSHOPURAN Prodej zvířat, krmiv a chovatelských potřeb. V čem se lišíme - například nabízíme volně rozvažovaná krmiva. Vybírat můžete z více jak 80 druhů, a to nejen pro psy a kočky, ale také hlodavce, ptáky nebo bazénové ryby. Od základních, až po superprémiové řady. Mnoha značek a výrobců, tuzemských i zahraničních.

Prodej - náhradní díly všech značek Prodej - pneumatiky Testy a opravy elektrovstřiků (COMMON RAIL) - diagnostika motorů - včetně zajištění elektrovstřiků i repasovaných Karosářské práce Lakýrnické práce Opravy - nákladní automobily všech tonáží Opravy - osobní automobilytesty a opravy ...

Řeznictví, prodej: - maso - masné výrobky