FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Internetový obchod, e-shop, maloobchod: - hračky - kancelářské potřeby - školní potřeby.

Kavárna: - káva - čáj - zákusky - zmrzlina - koktejly Pražírna, e-shop: - káva

Sběr, výkup, zpracování: - papír - plasty - železo - barevné kovy

Prodej: - zahradní technika - substráty - hnojiva - zahradní nářadí - zahradnické potřeby

Služby: - ajurvédské masáže Prodej, e-shop: - ajurvédská kosmetika - bylinné kapsle - čaje - koření

Výroba, e-shop: - jídelní židlička koník 3v1 - žirafí žebřiny - kuličkové dráhy - postýlky - odrážedla

Nabízíme: - služby v oblasti léčby obezity. Sídlo firmy.

Výroba: - sušené zeleniny a ovoce - ovocné koncentráty. Pěstování zeleniny.

Výroba a prodej: - pracovní oděvy - speciální ochranné oděvy - pracovní ochranné prostředky - oděvy pro reklamní a dárkové účely.

Výroba, prodej: - obalový materiál.

Výroba: -dárkové svíčky s ruční malbou

Výroba, dodávka: - vestavěné skříně na míru - kuchyňské linky - žaluzie - podlahy. Bytový architekt (konzultace). Atypická výroba nábytku. Nábytek na míru. ISO 9001. Velkoobchod: - korpusová dílcovina - kompletní opracování plošného materiálu - výroba malosérií.

Vinařství. Výroba, prodej: - burčák - přívlastkové víno - víno- Rulandské Šedé, Pinot Noir klaret, Rulandské Bílé. Rodinné vinařství, nacházející se v malebné oblasti Českého Středohoří v regionu obce Malé Žernoseky. Výroba a prodej jakostních a přívlastkových vín. Možnost degustace, prohlídky ve vinném sklípku: - Nová, Malé ...

Naše služby: - realizace veškerých pozemních, inženýrských staveb a staveb prováděných báňským způsobem od projektu po realizaci - nákladní vnitrostátní přeprava - prodej širokého sortimentu nápojů včetně dopravy - zámečnické práce, kovovýroba - prodej a montáž plastových oken - realitní činnost, prodej rodinných domů.

Výroba a prodej ochranných pracovních prostředků, průmyslových surovin, obalových materiálů a lepidel

V sortimentu našeho e-shopu, nabízíme nové značky na našem trhu vyrábějící produkty pro nošení dětí. Produkty jsou kvalitní a námi ozkoušené. Nabízímě pouze ergonomická nosítka např.: přezková nosítka, mei tai a onbuhimo.

Činnost: - CNC obrábění - výroba výkresových dílů - výroba speciálního spojovacího materiálu pro energetiku a chemický průmysl

Pivovar, výroba: - pivo. Služby: - restaurace. Ubytování: - hotel.

Maloobchod, e-shop: - akvaristické potřeby - akvarijní ryby - akvária, filtry pro akvária - akvarijní rostliny - krmiva pro ryby.

Zabýváme se prodejem bezpečnostních zámků a vložek. FAB, GUard, Mut-lock, GeGe základní, bezpezpečnostní 3, 4 bezpečnostní třída. V našem sortimentu výrobků naleznete: - bezpečnostní kování - designové kliky - zámky visací nábytkové, zadlabávací, na kola, s kódem, - poštovní schránky - nábytkové úchytky - domovní čísla - přídavné ...

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků Silniční motorová doprava - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče