FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Prodej - bazénová chemie Prodej - hnojiva Návrhy - zahrady Prodej - zahradnické potřeby (truhlíky, květináče, hadice, postřikovače, ...)

Dodávka - broušené sklo Broušení - sklo

Prodej - kosmetika Finanční poradenství Poskytování - úvěry

Výroba: -trikotáž -noční, denní prádlo -šití na zakázku.

Prodej, výroba, zušlechťování: - sklo užitkové, dekoračního a umělecké

Ladislav Venc provozuje obchod s potravinami a smíšeným zbožím.

Prodej - pneumatiky Servis - osobní automobily AUDI, VOLKSWAGEN, SEAT, ŠKODA Pneuservis Ekologická likvidace - autovraky

MENU: - Chléb - Běžné pečivo - Celozrnné pečivo - Sladké - Lahůdky - Sezonní výrobky

Zabýváme se výkupem starého stavebního materiálu z historických staveb z přírodního kamene, dřeva a jiných materiálů.Vykupujeme půdní dlažbu, použité trámy, podlahové prkna.kamenné koryta a stírky, starý nábytek, sklo, porcelán, svítidla, hodiny.Platíme hotově při odvozu.

Zabýváme se: - nákup a prodej spojovacího materiálu.

Prodej: -pneumatiky značek Barum Continental -opravné technologie duší a pneumatik Tip Top Stahlgruber -vybavení pneuservisů. Pneuservis: -demontáž, montáž kol z vozidel -demontáž, montáž pneumatik z ráfků -opravy proražených pneumatik -opravy duší -protektorace pneumatik.

Šlechtitelská stanice Keřkov. Prodej, pěstování: -brambory, brambora, ranné, poloranné konzumní odrůdy, polopozdní až pozdní odrůdy, sadba. -kmín, žito.

Pěstitelská pálenice. Popis laserem.

Prodej, montáž, servis: -pneumatiky. Obchod s motorovými vozidly (kromě motocyklů).

Prodej: -pracovní oděvůy -obuv -ochrané pomůcky -termoprádlo -sportovní oblečení

Nabízí: -malířská plátna -různé materiály pláten šepsovaných i surových -plátna na blindrámech i v metráži -šepsované desky -volné blindrámy -malířské palety.

Výroba: -celodřevěné obaly (bedny, palety) -instalace dřevěných obkladů -hoblované zboží dle zakázky. Provozovna: Žďárská 501 Ždírec nad Doubravou 582 63 provozní doba: po-pá: 8:00 - 14:30.

Prodej: -krmiva známých značek pro všechny domácí mazlíčky za velmi výhodné ceny -pamlsky, konzervy, zrní, červo a podobně.

Zakázková výroba a oprava šperků ze zlata a stříbra.

Výroba pracovního oblečení a vybavení hotelů a nemocnic. Pro hotely navrhujeme interiérové vybavení ve spolupráci s bytovým architektem podle požadavků zákazníka.

Prodej: - l ožiska pro strojírenství, automobily, zemědělské a stavební stroje značek SKF, ZKL-ZVL, NTN, FAG, INA, ložiska do nenáročných provozů ostatních výrobců např. GPZ, CHINA - gufer pro strojírenství, automobily, zemědělské a stavební stroje značek Gumokov, INCO, KTT, CR - silenbloky zanček Gumokov a Rubena - spojovací materiál ...

Zahradní dekorace: -historické kamenné prvky -dřevěné prvky -cihlové prvky. Sklad: -Česká Bělá 163 580 01 Havíčkův Brod Otevírací doba: tel. domluva.