FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
-Specializovaný maloobchod -Poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví

Brovader, s.r.o. provozuje obchod se smíšeným zbožím a vinotéku.

Dana Šteflová provozuje prodejnu potravin a smíšeného zboží.

Darina Srpová provozuje obchod s chovatelskými potřebami.

Jana Divišová se zaměřuje na prodej hydroizolačních a střešních fólií, geotextilií, plechů a izolačních systémů.

Jaroslav Fojt se zaměřuje na prodej chovatelských potřeb, elektrických ohradníků a náhradních dílů na zemědělské stroje.

JENISEY s.r.o. se zaměřuje na distribuci a prodej kosmetiky různých značek.

Libor Pospíchal se zaměřuje na prodej zahradních potřeb, bazénů, skleníků, zahradního nábytku, dekorací a doplňků.

Martina Neumannová se zaměřuje na maloobchodní prodej oblečení a doplňků.

Milan Trtík se zaměřuje na prodej motorových olejů, pohonných hmot, autokosmetiky a autobaterií.

Zámečnictví, nástrojářství -Výroba součástí z kovu a umělých hmot

Maloobchod, prodej: -nábytek, -textil -květiny -papír, hračky, drogerie.

Zlatnictví. Prodej, maloobchod: -zlaté, stříbrné šperky -hodiny, hodinky -orientální doplňky. Opravy: -stříbrné a zlaté šperky -ze starého zlomkového zlata výroba nových šperků.

Maloobchod, prodej: -bižuterie, oděvní doplňky -textil, oděvy.

Zlatnictví. Prodej, maloobchod, výroba, oprava: -zlaté šperky -stříbrné šperky.

Prodej, maloobchod: -maso -uzeniny.

Prodej, servis: -gastronomické zařízení -prostředky pro kuchyňskou hygienu HENKEL (pro velkokuchyně).

Zednictví Pokrývačství, tesařství Truhlářství, podlahářství Zámečnictví, nástrojářství Klempířství a oprava karoserií Vodoinstalatérství, topenářství

Ochranné pracovní prostředky: -pracovní oděvy -obuv -rukavice -protichemické oděvy -přilby -kukly -štíty -brýle -sluchátka -respirátory -ochrana proti pádu -oděvy pro volný čas -drogerie. Výroba pracovních oděvů. Chráněná dílna-náhradní plnění.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, oprava: -nářadí ELU*, Black&Decker, NAREX -řezací kotouče -čerpadla, domácí vodárny -tlakové nádoby -náhradní díly k uvedenému sortimentu -výsuvné hliníkové žebříky a schůdky.

Velkoobchod, maloobchod. -prodej pneu všech značek, duší a vložek -pneumatiky GOOD YEAR, Firestone, Mitas, MICHELIN, MATADOR, BARUM, CONTINENTAL, KUMHO, BRIDGESTONE -hliníkových a ocelových disků, teplých a studených protektorů. Montáž, servis: -pneumatiky osobní, nákladní -traktorové, stavební pneu. Oprava: -veškeré proražené a ...

Velkoobchod, prodej: -drogerie -čistící prostředky, prostředek -LENA, JAR, REAL, HIT, AVA, OKENA, BISTROL, DIAVA, MILLIT, KRYSTAL, VECTOL -desinfekční (dezinfekční) prostředky -SAVO, CHLORAMIN, DOMESTOS -mycí prostředky -SOLSAPON, SOLVINA, MIO tekuté a toaletní mýdlo -ochranné krémy -INDULONA, ARCONA, ISOLDA, MARYNA -prací ...

Výroba, tisk: -reklamní propagační materiály -vizitky (dovozový karton bílý, barevný, perleť, metalíza) -základní cena 100ks 150, -Kč, dalších 100ks 80, -Kč -dopisní papíry s hlavičkou, logem bez příplatku -letáky do A4 v jakémkoliv množství -brožury -návody včetně perokreseb -pozvánky-plesy, večírky, slavnostní akce -vstupenky včetně ...