FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Velkoobchod, prodej, centrální sklad: -alkoholické - lihoviny, víno, pivo -nealko -potraviny -cigarety. Rozvoz zboží zdarma.

Prodej, oprava, servis: -šicí stroje BROTHER, LADA, ZEKINA -náhradní díly na šicí stroje. Prodej, maloobchod: -galanterie.

Prodej: -pneumatiky -disky -náhradní díly a jejich výměna Služby, montáž, opravy: -pneumatiky pro osobní, dodávkové a off road automobily -pneumatiky pro nákladní automobily a autobusy -pneumatiky na traktory a zemědělskou techniku -pneumatiky pro motocykly -přistavení mobilního pneuservisu -zajištění pick-up servisu -opravy duší a ...

Prodej: -chladicí kapaliny -řezné oleje -čisticí a prací prostředky -konzervační prostředky pro ochranu před korozí.

Vinotéka. Vinárna, vinný bar.

Výroba, dřevovýroba: -bubenické paličky na bicí nástroje, standardní i zákaznické rozměry -Výroba komponentů a těl loutek (loutky, loutka) -soustružené komponenty k dřevěným hračkám a loutkám -soustružené komponenty ze dřeva - subdodávky pro další zpracování Základní nabídka 50 modelů, výroba paliček na zakázku pro profesionální a amatérské ...

Velkoobchod, sklad, CASH & CARRY. -potraviny -káva, čaj -kompletní sortiment výrobků: -Čokoládovny Praha, a.s. -Tchibo Praha, a.s -Jemča Jemnice, a.s. -Douwe Egberts, a.s. -Dapeko, a.s. -DANONE -NESTLE -VITANA.

Výroba, prodej: -klíče, autoklíče, zámky, kování -mosazné štítky na dveře -cylindrické vložky různé typy. Montáž: - bezpečnostní kování. Servis FAB - opravy a přestavby vložek.

PNEUMATIKY: -osobní a lehké nákladní možnost všech značek. - pneuservis v Jihlavě. Služby: -rovnání hliníkových disků -vyvažování bezděrových disků -mytí kol v myčce -oprava bezdušových plášťů -lepení duší -olej SUNOCO -žárovky -svíčky. Prodej pneumatik za internetové ceny. Pneumatiky zimní skladem: 225/70-15C Pireli ...

Prodej: - pečivo - trvanlivé potraviny - mražené zboží - cukrovinky - nápoje.

Maloobchod, prodej: -potraviny -smíšené zboží.

Knihkupectví. Antikvariát. Maloobchod, prodej: -knihy -keramika -obrazy -pohlednice, blahopřání -plakáty, mapy.

Výroba, biologické oleje. -biooleje na bázi rostlinných olejů. Oleje na mazání řetězů a lišt pil: -BIPOL, BIPOL K -báze řepkového oleje na mazání řetězů motorových pil -ztrátové mazání pil. -HARVET -na bázi slunečnicového oleje motorové, elektrické a stacionární pily, tak na harvestory. Řezné oleje: -BITOL O, BIOCUT O -na bázi ...

Velkoobchod, prodej: -průmyslové zboží zámky, kování, spoj. materiál -hospodářské a řemeslnické potřeby -kamna na pevná paliva -zahrádkářské potřeby -kuchyňské a domácí potřeby -spojovací a svařovací materiál -úklidové prostředky -topidla na pevná paliva a příslušenství -potřeby pro zahrádkáře, stavebníky -železářské zboží ...

Michal Polák provozuje prodejnu tabáku a tisku.

Eshop s chlazeným kuřecím masem s rozvozem až k vám domů (působnost v Jihlavě a okolí)

Prodej, maloobchod: -nábytek KOVOBEL, JITONA, TUSCULUM, NÁBYTEK TELČ, GUMOTEX, PROFIL, DŘEVOČAL, BRYPA, TON, TEAK, JOSPO, V+V, HRUBÝ. -sedací soupravy, kuchyně, obývací stěny -ložnice, dětské pokoje, atd.

Prodáváme grafické papíry určené pro grafiky, fotografy, tiskaře, malíře, výtvarníky, učitele, děti ... Náš sortiment jsme rozšířili o výtvarné potřeby. Nabízíme grafické papíry (v kamenném ale i internetovém obchodě): -pro prestižní komunikaci, design a prezentaci -pro tisk, reklamu -pro výzdobu škol, družin a školek. Papíry ...

Prodej: - drogistické zboží - chemické látky a přípravky.

Prodej, e-shop se pštrosím peřím. Prachovky, péřové náušnice, pštrosí vejce, péřové vějíře, péřové boa.

Služby: - tónování skel a autoskel, autosklo: - autofolie Winfol, Nano, ASWF, SunTek - péče o automobily - suché čištění interiéru - ruční mytí vozů - 3D folie na karoserie - folie - interierové, exterierové: - protisluneční - bezpečnostní - tepelně izolační - anti UV - folie na plasty.

Tomáš Skála se zaměřuje na internetový prodej různých druhů ořechů a sušeného ovoce.

Kadeřnictví. Kadeřnické služby: - kreativní stříhání - barvení, melírování - slavnostní, svatební účesy. Prodej: - vlasová kosmetika DUSY - parfémy ESSENS.