FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
E-shop: - korálky - komponenty - bižuterie - návlekový materiál

E-shop: - papírové modely a vystřihovánky - omalovánky - společenské hry

E-shop: - šperky - dřevěné hračky - éterické oleje

INTERNETOVÝ OBCHODNÍ DŮM EMIT - velkoobchod. Výroba a prodej dárkových a propagačních předmětů: - vlastní výroba dárkových předmětů ( cyklolékárničky, textilní tašky, reflexní batůžky, klíčenky, dokladovky, buttony, magnetky...) - prodej dárkových, propagačních, reklamních předmětů - potisk dárkových a propagačních předmětů (skleničky, ...

Výroba, internetový prodej, eshop: -textilního zboží: -dětský textil - polštáře a přikrývky do postýlek a kočárků, kojeneckých zavinovaček a baby vaků -bytový textil - hotelový textil - prostěradla, povlečení, přikrývky, polštáře pro mateřské školky - teplákové soupravy, sportovní dresy.

Ošetření galvanickou žehličkou Magnetoterapie Bylinná parní lázeň Masáže - klasické - medové - čokoládové - relaxační - lávové kameny - horkými mušlemi (tokoriki) - zábal do banánového listu - Fiji rituál, cukrový vánek - Reflexologie -Auyrvédská Abhyanga Prodej Kosmetiky z Fiji (pure Fiji), ...

Supermarket. Maloobchod, prodej: -maso, uzeniny -ovoce, zelenina -základní potraviny -mražené výrobky -mléčné výrobky -káva, čaj -sladkosti -nápoje -prostředky pro osobní hygienu -prací prostředky -čistící prostředky -potřeby pro domácnost -textil.

Vydavatelství, internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: -dětské knihy: -publikace určené pro individuální, skupinové a frontální hry s dětmi předškolního věku -pomůcky a publikace pro různé činnosti, hry, motivaci. Interaktivní programy pro mateřské a základní školy.

Internetový obchod: - kancelářských a školních potřeb - obalové materiály: -bublinkové folie -lepící, krepové pásky -vlnitá lepenka -sáčky, tašky -skartovač, řezačky, vazače

Fresh bar. Výroba, prodej, rozvoz: - oblíbené MIXIE - čerstvě lisované šťávy - ovoce - káva - 100% ovocné a zeleninové pyré - raw dezerty z ovoce a zeleniny - makové mléko. Přijďte si posedět, popovídat a užít svůj právě namixovaný kousek přírody! Těšíme se na VÁS. Tým MIXIE

Akreditovaná Konopná Poradna Prodej, eshop: -kosmetika z konopí -eko drogerie -čaje -zubní a ústní hygiena -zdravotní materiál -potravinové doplňky -zdravá výživa -konopná kosmetika.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stolařský, truhlařský materiál, materiál pro stolaře, truhlaře -nábytkové hrany - laminované, ABS, narážecí, dýhové -kuchyňská dvířka - GRENA, LUCEO -dřezy FRANKE, PYRAMIS -drátěný program do kuchyňských linek -nábytkové kování - BLUM, ostatní.

Velkoobchod, distribuce, dovoz, import, prodej: -interiérové a obkladové profily, interiérových a obkladových profilů, lišty pro plovoucí podlahy, interiéry, koupelny, obklady a dlažby

Výroba: - pletené oděvy - svetry - vesty - trička - ponožky - podkolenky - šály - kulichy - čepice - a jiné pletení výrobky.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení Distribuce pohonných hmot

E-shop, internetový prodej - dřevěné výrobky a doplňky - stojánky na šperky - výřezy z MDF - dřevěné hodiny.

E-shop - papírenské výrobky - toaletní papíry - papírové ručníky - kuchyňské role - odpadní sáčky a pytle - úklidové potřeby - kancelářské a školní potřeby.

E-shop - ekologické hračky a vychytávky - dárkové předměty - nádobí - pomůcky do domácnosti.

Činnost - prodej dětského oblečení - správa pohledávek a krizový management firem - svět zdraví, technika kvantového léčení - zprostředkování obchodu v zahraničí.

Velkoobchod, maloobchod drogerie, prodej peletek, export-import.

Velkoobchod, prodej: -přípravky pro péči o nohy, pedikúru.

Truhlářství, truhlářské práce Dřevovýroba, zakázková výroba: -dřevěné obaly - tel. 605270444 -dřevěný nábytek - tel.: 605270555: -bytový interiérový -kuchyňský, kuchyně -kancelářský -pro hotely, penziony, restaurace -dveře vnitřní (interiérové), vchodové (venkovní), dřevěná vrata -dřevěné schodiště, plovoucí podlahy ...