FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Maloobchod, prodej: - oblečení - dámská a pánská konfekce.

Dodávka, prodej, e-shop: - hutní materiál - brusné, řezné kotouče - diamantové vtráky, kotouče - svařovací dráty - pletivo.

Zabýváme se prodejem, e-shopem a dodávkou materiálu pro elektroinstalace a elektromontáže: - objímky - plechové příchytky - řetězy a příslušenství - řetězové spojky - ocelová lanka - lanová očnice - elektrikářské svorky a příchytky - příchytky pro závitovou tyč - příchytky na ocelové konstrukce - příchytky na válcované profily - ...

Dovoz a prodej vozidel z EU: - nabídka vozidel všech značek - odborné poradenství - prodej náhradních dílů - prodej autodoplňků - prodej pneu.

Prodej železářského zboží, nářadí, nástrojů a spojovacího materiálu. Nabídka elektrického zařízení a potřeb pro zahrádkáře i domácí kutily.

Internetový obchod, eshop, prodej: - zahradní nábytek dřevěný, kovový, umělý ratan, z exotického dřeva - doplňky pro zahradní nábytek - houpačky, houpací sítě - skluzavky, dětské hřiště - grily, krby - zahradní domky, altány, pergoly - další doplňky na zahradu.

Pneuservis, servis, oprava: -osobní, nákladní a užitková vozidla: -pneumatiky, motopneu, vzdušnice -plnění pneu dusíkem -výměna a přezouvání pneumatik. Firststop - oprava čelních skel.

Zdravá výživa: - pečivo - těstoviny, mouky - oleje, mošty - čaje, bylinkové tinktury - konopná kosmetika - ekodrogerie -přírodní kosmetika.

Maloobchod prodej: - hadice a savice - elektrické a ruční nářadí pro řemeslníky i hobby zn. Tona, Stanley, Wiha, Knipex, Zbirovia, Bondhus, Dewalt, Black and Decker, Schepach - zahradkářské potřeby a nářadí - příslušenství pro broušení a leštění - ochranné pomůcky a měřidla - pojezdová a manipulační technika - svařovací technika ...

Pneuservis Bajer najdete 2km od Zdounek v obci Nětčice u Zdounek. Provádíme všechny pneuservisní práce jako jsou opravy běžných defektů u pneumatiky na osobní auta, nákladní vozy, užitková vozidla. Opravujeme i motopneu. Na prodej nabízíme pneumatiky a protektory všech rozměrů. Pneuservis, veškeré pneuservisní práce: -oprava, opravy, ...

Nákupní centrum. Prodej: - elektrospotřebiče - domácí potřeby - dárkové zboží - sportovní vybavení - krmivo pro domácí mazlíčky.

Mistr republiky v účesové tvorbě 2004. 1. EUROSALON Zlínského kraje WELLA. Vítěz WELLA Trend Vision Awards 2003. Člen Creative teamu WELLA ČR. Kadeřnictví, kosmetika. Služby: -kadeřnické, kadeřník: -tel.:573331887 -kosmetička, kosmetické -tel.:573344387. Maloobchod, prodej: -vlasová kosmetika WELLA -kosmetika G de ...

Výroba, prodej, montáž, servis, oprava: -markýzy: -korbové -výsuvné rolovací -balkonové -velkoplošné zastřešovací konstrukce -předokenní rolety a vrata -velkoplošné dřevěné slunečníky -velkoplošné hliníkové slunečníky -zahradní altány party. Reklamní potisk: -výše uvedených výrobku.

Nabízíme veškeré autoservisní služby automobilů všech značek. Při opravě vašeho vozu Vám zapůjčíme vozidlo náhradní a zajistíme odtah vozu. Poskytujeme pneuservisní služby, ale také prodej pneumatik za skvělé ceny. Služby, autoservis, pneuservis: -servis všech značek automobilů -výměna, přezutí pneumatik -prodej pneu za internetové ...

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Přípravné a ...

Prodej: - nové, mírně použité pneumatiky - disky - autobaterie AKUMA, STABAT, VARTA. Tónování - autoskla. Pneuservis.

Eshop, internetový prodej: - outdoorová obuv.

Výroba, prodej: -školní potřeby: -desky, boxy na sešity -zásobníky na písmenka a číslice -desky na výkresy -podložky -bloky -kancelářské potřeby: -pořadače -samolepící program -sběratelské, hobby předměty: -zásobníky na mince, známky, vizitky -památníky, kroniky. Zakázková výroba z plastu: -pouzdra, obaly, ...

Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: - proutěné košíky, koše na prádlo, na dřevo - proutěné truhly - proutěný nábytek.

Pořádání 3x ročně výstavy Floria. -organizátoři a pořadatelé veletrhů a výstav -pronájem hal -kongresy -akce pro rodiny s dětmi -výstava THERMO Velkoobchod, prodej: -zeleninová a květinová osiva -krmiva a osiva zemědělských plodin -travní směsi -dárkové koše -sadbovače -sadby jedlých hub Pořádání celostátních oslav pro ...

Výroba, prodej, e-shop: - hračky z lehčené pěny.

Nabízíme: - závodní stravování - rozvoz obědů, jídla pro firmy i domácnosti. - catering, hotová jídla. Zajišťujeme také: - rauty, svatby, firemní a rodinné akce a hostiny. Rozvoz - Kroměříž, Holešov, Bystřice pod Hostýnem, Rusava, Otrokovice, Žlutava, Napajedla, Malenovice, Tlumačov.

Výroba: - reklamních, firemních kovových, drátěných stojanů - návrhy designu v 3D - CNC ohýbání drátu - výroba košú, háčků, poliček, konzol - výroba z nerezu - výroba drátěných regálů. Drátěné výrobky. Povrchové úpravy kovu.

Naše firma dodává a vyrábí českých nábytek do vašich domácností jako jsou postele, kuchyňské linky, knihovny, vestavné skříně, šatny, knihovny, nábytek do koupelen, ale také zajistíme nábytek do vašich kanceláří, ordinací, škol nebo autosalonů či jiných prodejních prostor a obchodů. VOCH NÁBYTEK, výroba: -obývací stěny -ložnice -postele ...

Internetový obchod, prodej, e-shop, eshop: - nové pneumatiky - protektorované pneu (protektory): -BLACK-STAR, COLLIN´S, FEDERAL, PIRELLI, KLEBER, BARUM, DUNLOP, MARKGUM, MICHELIN, PROFIL . Pneuservis.