FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.

FEROPLAST spol. s r.o.
Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
Společnost ZEMAN maso - uzeniny, a.s. je specializovanou sítí řeznických prodejen. V současné době máme více než 100 prodejen téměř po celé České republice. Zakoupit u nás můžete tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Nabízíme čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso a uzeniny.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - kvalitní maso a uzeniny
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Velkoobchod, prodej, zastoupení: -vlasová kosmetika Brelil professional -trvalá, rovnání, barvení vlasů -péče - sport, padání vlasů, bio, lupy, šampóny, masky. Zemědělské komodity: - rostlinné produkty: - obiloviny - pšenice, ječmen, kukuřice, oves, tritikále - olejná semena - řepka, slunečnice, lněné semeno, hořčice, sojové ...

Výroba, prodej: - mražených specialit z přírodních surovin. - mražené potraviny, hotové mražené výrobky

Maloobchod, prodejna: - barefoot obuv: - dámské, kotníkové, sportovní boty, tenisky, polobotky, sandály, sportovní boty, kozačky, ponožkové boty - pánské kotníkové, sportovní boty, tenisky, ponožkové boty, polobotky.

-Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo ...

Kavárna - vinotéka v centru Zlína.Kapacita 30míst. Prodej: -sudových a přívlastkových vín -denní ochutnávky -více jak 300 druhů vín lahvových.

Společnost LAGEN se zabývá ruční výrobou kožené galanterie od roku 1997. Kožená galanterie je vyráběna pod registrovanou ochrannou známkou LAGEN®. V našem sortimentu jsou výrazně zastoupeny kožené peněženky. Jedná se o dámské peněženky, pánské peněženky a číšnické peněženky. Významnou částí produkce jsou kožené klíčenky, etue a dokladovky. ...

Dodávka, prodej: -zdravotnický spotřební materiál -zdravotní pomůcky pro záchranáře -výukové figuríny Laerdal pro nácvik první pomoci -ochranné pracovní pomůcky OOPP. Služby: -poradenství v oblasti CRM, informačních systémů, marketingu, evropských dotací.

Online velkoobchod s ochrannými pracovními pomůckami, rukavicemi, monterkami a svářečskou výbavou.

Maloobchod, prodej: - květiny - řezané, sušené - květináče, truhlíky, obaly na květiny - dekorace, aranžmá do interiéru. Služby: - aranžování svatby, svatební hostiny - svatba v jakékoliv barvě - dekorace, květinová výzdoba - restaurace, kostely.

Distribuce, velkoobchod, maloobchod, obchodní servis, prodej: - těsnící materiály, těsnicí elementy, související doplňkový sortiment strojírenského průmyslu - O kroužky, gufera, manžety - kombinovaná těsnění - šňůry, ucpávky, průchodky - technické pryže, gumy, desky, pásky, role - vodící pásky - těsnící profily - plastové těsnění - ...

Centrum služeb postiženým Zlín, o.p.s. . Poskytování sociálních služeb dospělým lidem s mentálním postižením. Chráněné dílny: - výroba, prodej: - dekorační svíčky - užitková a dekorační keramika.

Centrum služeb postiženým Zlín, o.p.s. . Centrum denních soc.služeb pro duševně nemocné HORIZONT: -docházkové zařízení určené výhradně psychiatrickým pacientům s poruchami psychotickými a neurotickými. Služby: -klinického psychologa, terapeuta, ergoterapeuta a sociálního pracovníka.

Společnost ViP – VINO PARTNER, s.r.o. byla založena v roce 2012, ovšem svoji dráhu na trhu s vínem jsme započali již roku 1992 jako specializovaný velkosklad vín, který sloužil a dosud uspokojuje potřeby rozrůstajících se řad gastronomických zařízení. Naše firma patří mezi zakládající členy “Asociace vinoték České republiky”, která byla uznána ...

Společnost KAPA Zlín, spol. s r.o. se věnuje vývoji a výrobě forem pro zpracování PUR pěny a galvanoforem. Výroba je zaměřena např. na maskovací šablony pro světlomety a různé díly z kompozitních materiálů na zakázku. Podstatnou část produkce tvoří kancelářský, sedací nábytek a komponenty na konferenční a pracovní židle i kancelářská ...

Tesařství a pokrývačství. Realizace střech. Tesařské, pokrývačské, klempířské práce. Prodej. - krytiny - klempířských prvků.

Dodavatel čerstvých hub:. Prodej: - žampiony - hlíva ústřičná - Shiitake houbičky - sušené či nakládané houby.

K dispozici hotelovým hostům i návštěvníkům Napajedel je restaurace, s nabídkou odpoledního menu i našich specialit, ochutnávání piva z našeho minipivovaru. ?Kapacita restaurace: 80 míst Kapacita zahrádky: 50 míst Minipivovar: Vlastní výroba piva: - Chmelnická světlá 11° - Chmelnická polotmavá 12° - speciály - prodej piva v PET lahvích.

BMKco. s.r.o. - síť prodejen "handy corp". Velkoobchod, maloobchod, prodej: - spojovací materiál - kotevní a upevňovací technika - spojovací prvky pro solární systémy - brusný a řezný materiál - nástroje, drobné nářadí - ochranné pracovní pomůcky OOPP..

Eshop, internetový prodej: - moderní designové kabelky.

Certifikace: -certifikát ISO EN ČSN 9001:14001. Výroba, prodej: Elektrotechnika a elektrotechnické součástky: - domovní vypínače a zásuvky - vačkové spínače - malé koncové ovladače (mikrospínače) - tlačítka do ručního nářadí 550 W - kontaktní stěrací kartáčky k elektromagnetickým spojkám - spínače brzdových světel - spínače ...

Společnost KSBW s.r.o. se specializuje na výrobu obuvnických komponentů a to na výrobu podešví pro vojenskou, bojovou či armádní obuv, polobotky pro hasiče a sportovní obuv. Kvalitní a profesionální pryžové podešve, PU, EVA a kombinované podešve Vám v profesionálním provedení zajistíme díky našemu specializovanému kompletnímu vývoji. Při ...

Aplikace fólie na skla budov. Termoizolační fólie. Tónování skel aut. Fólie na ochranu karoserie aut.