Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Firma se zabývá internetovým prodejem dámské módy, doplňků a plus size módy. Možnost nákupu přes e-shop nebo v některé z kamenných prodejen v Olomouci a Jeseníku.

Internetový obchod s obuví. Prodej moderních i klasických dřeváků na léto i celoroční nošení. Široký výběr dřeváků v kombinaci s kůží pro muže, ženy i děti.

Společnost Smart Case Solution s.r.o. - Hanácká dílna Olomouc šije na zakázku: - originální kožené produkty - kožené bundy, kabáty - kožené cestovní tašky, crossbody, kabelky - peněženky z pravé kůže.

Rooltex s.r.o. je společnost z Brantic, která se zaměřuje na prodej různých látek. V sekci textilní galanterie máme metráž a látky oděvní, modní, sezonní, dětské, efektní i elastické a plavkovinu. Všechny naše látky jsou v různých barvách a materiálech pro všestranné použití. Působíme po celém Moravskoslezském kraji a rádi obsloužíme zákazníky ...

CorkMade s.r.o. se zaměřuje na prodej originálních korkových produktů z Portugalska,

NakupTextil provozuje eshop s textilem pro pány, dámy, doplňky jako jsou šály a čepice, batohy a další.

Maloobchod, velkoobchod: -sportovní oděvy pro aerobic, fitness -oblečení pro sport a volný čas. E-shop. 12 prodejen v ČR

Martina Kovaříková prodává bačkůrky, barefoot boty, tenisky, balerínky, sandálky, holínky a další dětskou obuv.

Prodej a revize protipožárních klapek, prodej vzt potrubí, tvarovek a ventilátorů. Prodej hutního materiálu a nerezové oceli. Prodej tepelné izolace všech druhů a typů. Prodej a výměna kapsových filtrů (g3, g4, m5, f6f9) a tkanin (g1, g2, g3, g4 a m5, f6, f7, f8, f9), zakázková kovovýroba..

Výroba, aplikace a servis ortopedických a protetických pomůcek: - obuv ortopedická šitá na míru - pomůcky pro diabetickou nohu - ortopedické vložky (korekční, léčebné, sportovní) - protézy horních a dolních končetin - ortézy horních a dolních končetin - trupové ortézy (léčebné, stabilizační a poúrazové) - patní ortézy, ...

Výroba, aplikace a servis ortopedických a protetických pomůcek: - obuv ortopedická šitá na míru - pomůcky pro diabetickou nohu - ortopedické vložky (korekční, léčebné, sportovní) - protézy horních a dolních končetin - ortézy horních a dolních končetin - trupové ortézy (léčebné, stabilizační a poúrazové) - patní ortézy, ...

Karel Dušek se zaměřuje na výrobu a prodej ponožek a punčochového zboží.

Fousshop nabízí obuv, bytový textil, povlečení a dárkový sortiment.

Velkoobchod, maloobchod, zásilková služba: - sortiment pro řemeslníky, průmyslové potřeby - ložiska, těsnění, spojovací materiál, řetězy, dílenská chemie, nářadí ruční, elektrické, pásové brusky, brusivo, elektrocentrály, ochranné pracovní pomůcky..

Maloobchod, prodej: - párty výzdoby v dětských motivech - dětské oblečení - dárečky - hračky - doplňky Licencované zboží - MINNIE, MICKEY, CARS, FROZEN, PEPPA PIG, PAW PATROL, SPIDER-MAN, STAR-WARS, GAME, L.O.L., TROLLOVÉ, LEGO, BABY SHARK.

Ajra s.r.o. se zaměřuje na výrobu originálního oblečení a doplňků pro děti, ženy i muže.

Expert na zdravé spaní. Výroba, maloobchod, prodej: - vybavení ložnic - postele - válendy - palandy - matrace - ložní povlečení - vyvařovací přikrývky, polštáře - lamelové rošty - nábytek z masivu (smrk, aj.) - bytové doplňky.

Milan Ošmera se zaměřuje na prodej textilu a galantérie.

Miroslava Doležalová se zaměřuje na zakázkové krejčovství, výrobu oblečení a doplňků.

Výroba: - vkládací, napínací stélky do obuvi - vložky do bot.

Firma patří k prvním výrobcům zakázkových oděvů v ČR (od r.1990). Návrhy, výroba, prodej: -pracovní oděvy, pracovní oblečení, ochranné oděvy. Nabízíme kolekce pracovních oděvů ve sportovním stylu s barevnými kombinacemi a variabilními doplňky. Námi navrhované vzory lze individuálně upravit ve prospěch speciálních požadavků na bezpečnost ...

Textilní servis : - outsourcing - pracovní oděvy, rohože - čisté prostory

Železářství Třinec Věra Gachová V našich prodejnách nabízíme prodej železářského zboží, strojů, zahradní techniky, pracovní oděvy a ochranné pomůcky. Maloobchod, prodej: - železářství - elektrické ruční nářadí - zahradní technika - stroje a nářadí - sekačky, drtiče větví, plotostřihy, křovinořezy a motorové kosy, strunové sekačky - ...

Internetový obchod, eshop s módou. Prodej dámského a pánského oblečení, obuvi a módních doplňků - kabelky, batohy, peněženky, šály a šátky, brýle. .

Kvalitní, stylovou a pohodlnou letní, zimní i podzimní dámskou, pánskou a dětskou obuv zakoupíte v některé z prodejen firmy OBUV SVOBODA s.r.o, a to v a to v Moravských Budějovicích, Třebíči, Náměšti nad Oslavou, Znojmě, Jemnici a Havlíčkově Brodě. Sortiment navíc zahrnuje nejen značkovou a sportovní obuv, ale také koženou galanterii, punčochové ...