Široký výběr ozdobného zboží nabízí každá galanterie. Knoflíky, nitě, krajky, stuhy, suché zipy, korálky, vyšívací tkaniny, krojové vzorovky, příze a mnohem více tohoto zboží vždy na jednom místě. Kvalitní galanterní zboží je základem práce s textilem.

Těžištěm naší činnosti je prodej italských trendy kabelek, batohů a peněženek z pravé kůže. S dopravou nad 1000 Kč zdarma, s dodávkou do 24 hodin a uceleným módním poradenstvím.

Prodej tašek, batohů, kufrů, pouzder na notebooky, peněženek

Výroba a prodej: - kožichy z umělé kožešiny - kabelky z umělé kožešiny - kabáty.

Prodej a šití pánských obleků a doplňků. Pánský oděvní servis: - návrhy a vytvoření vlastního stylu - šití obleků a košil na míru - hotová konfekce - kravaty a oděvní doplňky.

Prodej pánské a dámské módy a doplňků značky Hermés.

Kamenná prodejna, e-shop: - značkové, luxusní látky - satén, hedvábí - kašmírové tkaniny - galanterie.

Maloobchod, prodej: - metrový textil - oděvní metráže - šatové, oblekové, kostýmové látky - textilní galanterie, galanterní doplňky - stuhy, prýmky, porty, ucha na tašky - pletacích příze: - hedvábí, bavlna, viskóza, vlna, mohér, angora, akryl - příslušenství pro pletení: - pletací jehlice a háčky - dřevěné, kovové - ...

Společnost Textile House Czech Republic, s.r.o. provozuje širokou síť prodejen s výběrovým second hand zbožím. Naše provozovny Vám poskytnou pestrý výběr jak dámských, tak i dětských a pánských oděvů. Zakoupit u nás můžete kalhoty, mikiny, trička, sukně, saka, šaty nebo také obuv. Neváhejte nás tedy navštívit v některé naší pražské pobočce nebo i ...

Prodej - dámská a pánská obuv české i zahraniční výroby Prodej - dámská a pánská móda českých i zahraničních návrhářů - francouzské značkové oblečení BISOU - BISOU Prodej - dámská a pánská móda českých i zahraničních návrhářů - francouzské značkové oblečení BISOU-BISOU

Internetový e-shop, který nabízí dámskou módu všem věkovým skupinám. Naším hlavním sortimentem jsou kabelky, tašky, peněženky, oblečení, obuv, šperky a další doplňky.

Zakázková výroba produktů z kůže, zejména pánských a dámských pásků na míru. Používáme nejkvalitnější materiály z celé Evropy. Naše kůže pochází z volných chovů z Francie a Itálie a je činěna ekologicky šetrným způsobem v přírodních tříslovinách, taninech. Používáme výhradně ručně lité mosazné spony z malé rodinné italské firmy. Nabízíme navrhnutí ...

Chcete být krásná a okouzlující? Oblečte si naše kožešiny. Naše společnost využívá jenom ty nejkvalitnější kožešiny od předních evropských výrobců. Preferujeme individuální přístup a pomůžeme vám nalézt přesně to, co hledáte. Možnost i výroby na zakázku.

Maloobchodní prodej ocelových šperků a kabelek.

Galanto.cz internetový obchod s módními doplňky. Kvalitní a originální produkty jsou pro nás prioritou. Veškeré námi nabízené online zboží je vyrobeno z kvalitních materiálů a kopírují aktuální trendy světové módy, a to vše za excelentní ceny s dopravou zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Naše zboží je určeno k maloobchodnímu i velkoobchodnímu prodeji.

Prodej plážových tašek, kabelek, psaníček, batohů, kašmírových šál a mnoha dalších módních doplňků pro ženy.

Prodáváme obuv, kožené doplňky a oblečení pod naší značkou Zlatar. Zaměřujeme se na přírodní materiály a kvalitu. Zboží vyrábíme pouze v česku.

V naší nabídce najdete ty nejhezčí kabelky a peněženky poslední módy. Sledujte nás a využijte našich speciálních akcí a slev a nakupujte ještě výhodněji!

Činnost: - zastoupení zahraničních výrobců tkanin, funkčních textilních materiálů - zprostředkování výroby oděvních kolekcí v zahraničí pro jiné značky (Asie) - zastoupením firmy VSH (drobné textilní přípravy).

E-shop, výkup, komisní prodej, půjčovna: - luxusní kabelky

E-shop: - peněženky - kabelky, tašky - móda - deštníky - pouzdra na brýle, telefony - bytové doplňky - Santoro London

Butik, prodej, půjčovna: - luxusní společenské šaty - značkové kabelky - šperky.

Výroba, e-shop: - síťové tašky - síťovky - reklamní síťovky