Široký výběr ozdobného zboží nabízí každá galanterie. Knoflíky, nitě, krajky, stuhy, suché zipy, korálky, vyšívací tkaniny, krojové vzorovky, příze a mnohem více tohoto zboží vždy na jednom místě. Kvalitní galanterní zboží je základem práce s textilem.

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Obchodní firma dovážející textilní metráž pro výrobce konfekce, pracovních oděvů, batohů, cestovních kabel - ručníky/osušky - ložní prádlo - ochranné pracovní prostředky (pracovní helmy, pracovní rukavice, pracovní obuv, atd.

Nabízíme zvláštní stylové modulární tkaničky značky U-Lace. Exkluzivní dovoz, velkoobchod, maloobchod, on-line prodej.

Prodej - pletací příze pro ruční pletení - pletařské doplňky - ručně pletené a háčkované oděvy a oděvní doplňky.

Versace: - kabelky, peněženky, klíčenky, kravaty, šátky, sluneční brýle, pásky, bižuterie.

Výrobky z konopí a z juty a organické bio oblečení v netradiční kombinaci s nabídkou vánočního osvětlení a klasických i LED řetězů – to vše seženete v našem originálním internetovém obchodě.

Prodejna oděvů- Punk-Rock-Hardcore-Metal-Store, e-shop. Prodej oděvů -styl rock, metal: -trička -boty -čepice -dvd, cd -opasky

Prodej - spodní prádlo Prodej - punčochového zboží - ponožky

Výroba - zdravotnické oděvy - ložní prádlo zdravotní

Věnujeme se prodeji luxusních kabelek, ale i kabelek pro běžné nošení. Prodej kvalitních dámských i pánských peněženek. Vyberte si Vaši vysněnou kabelku nebo peněženku u nás, rádi Vám poradíme - stačí nás kontaktovat.

Boutique The Item2 je butik pro muže a ženy který dodává unikátní oblečení, šperky a doplňky špičkových světových návrhářů za přiznivé ceny. Jsme exkluzivním distributorem moderní korejské značky "Unplugged Museum VantVaart" a japonské značky Yasuko Naga.

Prodej - pletací příze Prodej - souprava pro ruční vázání koberců

Internetový obchod, outletový prodej, značková italská móda, luxusní dámské a panské oblečení, kabelky, doplňky, pasky, boty, deštníky od světově známých designérů."

Nabízíme prodej a autorizovaný servis výrobků Samsonite.

Výhradní obchodní zástupce skupiny Nylstar pro Českou repubilku..

Kompletní vybavení kanceláří, interiérů. Velkoobchod, maloobchod potahové a dekorační látky: -gobeliny -tkané látky -koženky -plyše -mikroplyše -matracový damašek -látky na starožitný nábytek -acetáty na starožitný nábytek -dekorační látky -záclony (kusové).

Jsme firma zabývající se dovozem a prodejem metrážního textilu od předních zahraničních výrobců . - Itálie - Dánsko - Německo - Španělsko

Nabídka strojního vyšívání, výroba nášivek a výšivek. Vyšívání na mnoho typů výrobků i na jejich části.

Autorské oděvy módní doplňky a šperky šití modelů na zakázku módní poradenství.

Veškerý čalounický materiál: Koženky: - české - maďarské. Nábytkové látky: - plyše - mikroplyše - gobelíny - žinilky tkané. Čalounické kůže. Molitany: - tloušťka:0, 5, 1, 2, 3, 5, 10 cm. - molitanová drť - tvrzený molitan. Matracový damašek. Juta. Lehátkoviny. Stanovky. Sponkovací pistole: - mechanické - ...

Dekoratérské studio Inspire-decor. Šijeme na míru všechny druhý bytového textilů: - ZÁCLONY - ZÁVĚSY - povlaky - přehozy - polštáře - japonské posuvné stěny - římské rolety. Pro byty, hotely, penziony, restaurace a obchody. Nabízíme dekorační látky z celé Evropy. Přímý dovoz - maloobchod a velkoobchod.