Široký výběr ozdobného zboží nabízí každá galanterie. Knoflíky, nitě, krajky, stuhy, suché zipy, korálky, vyšívací tkaniny, krojové vzorovky, příze a mnohem více tohoto zboží vždy na jednom místě. Kvalitní galanterní zboží je základem práce s textilem.

Internetový prodej patchworkových výrobků, látek na patchwork a pomůcek. Zasílání na dobírku nebo platby převodem z účtu. Kurzy patchwarku 3x týdně - po, út, so 16-19. Cena 300, - kč / 3h lekce.

Prodej, internetový obchod, e-shop: -softshell-metráž.letní zimní - metráž, metrový textil - výztuhy a výplně - jehly, nitě, gumy - zipy - reflexní prvky - galanterie

Výhradní dovozce anglické vlasové a dekorativní kosmetiky, čistících prostředků a autokosmetiky. INTERNETOVÝ OBCHOD, eshop, e-shop, eobchod, e-obchod: -potravinářská chemie -autokosmetika -vlasová a pleťová kosmetika -drogerie -dekorativní kosmetika -dezinfekční přípravky -mycí prostředky -čistící prostředky -čistící krémy ...

Internetový obchod, eshop, e-shop. Výroba, velkoobchod kožené galanterie: -aktovky -kabelky -batůžky -peněženky a dokladovky -etue a pouzdra.

Studio zdravého spánku. Maloobchod, prodej: - ložnice a postele z masivu + čalouněné - rošty do postelí +pro dlouhodobě ležící a vysoká nosnost do 180 kg - matrace -výroba na míru, ortopedické - bytový textil - povlečení, ručníky, osušky - spodní, noční prádlo - koberce, PVC - záclony a závěsy /šijeme na míru/ - thermo prádlo /od Pleas/.

Internetový obchod, eshop, prodej: - teplákoviny - softshell - úplety - tkaniny - svetrovina - náplety - minky - patchwork - galanterie - šicí stroje - overlocky, coverlocky, univerzální stroje.

Výroba: -dlahy vakuové, extenzní a vyprošťovací -vakuové matrace -nosítka svinovací, skládací, dekontaminační -podvěsy -transportní plachty -patologické vaky -zdravotnické batohy a tašky Vysokofrekvenční svařování.

Kožená galanterie. Maloobchod, prodej, eshop: - dámské kožené kabelky a pánské tašky - kožené peněženky - dámské, pánské - opasky z kůže - batohy, ledvinky z kůže, syntetiky.

Společnost Rumitex, s.r.o. Zlín je dovozce a velkoobchodní prodejce úpletových materiálů a bavlněných tkanin. V sortimentu je většina textilních materiálů - fleece, materiály na výrobu županů, šusťákoviny s nepromokavou úpravou, froté s nepropustným zátěrem, materiály pro sport a volný čas např. softshell, dresoviny pro výrobu fotbalových, ...

Výroba, prodej: -úplety pro průmysl: -automobilový -oděvnický -obuvnické tkaniny a pleteniny. Práce: -barvení, tužení, slepování a laminace pro obuvnický, čalounický, oděvní a automobilový průmysl.

Internetový obchod s obuví. Maloobchod, prodej: - značkové boty - dámská, pánská a dětská obuv - doplňky - kabelky, batohy, peněženky, deštníky, ponožky, punčochové zboží - přípravky k ošetřování obuvi.

Galanterie a metráž Valašské Meziříčí - Markéta kyselá prodává látky, vlny, příze, krejčovské potřeby, kovové doplňky, molitan, osušky, ručníky, kapesníky a další doplňkový sortiment. Prodej galanterie: - metrové zboží - materiály na závěsy a potahy - velký výběr ronga a fleeců - sezónní látky - satény, šifóny, krajky - úplety převážně ...

Rodinná firma R styl se sídlem ve Valašském Meziříčí se zaměřuje na textilní výrobu, ve které klade důraz na kvalitu české ruční práce. Díky dlouholetým zkušenostem v oboru vám ušijeme vše od dětského, dámského i pánského textilu včetně kvalitních pracovních oděvů a atypických výrobků. Také vám zajistíme textilní pohotovost nebo-li opravu ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, výroba, distribuce, poradenství: - obuvnické, galanterní a čalounické komponenty a materiály: - čalounické materiály - materiály určené pro čalounění sedacích souprav a židlí - jsou tvořeny základní textilií ze 100% bavlny a nánosem PU, PVC/PU, PVC. - sandálová a zdravotní obuv: - pánské, ...

Výroba a prodej obuvnických materiálů pro vnitřní díly obuvi. Velkoobchod, prodej: - přírodní latexy - kaučuky - obuvnické a galanterní materiály BIAGIOLI. Kaučuky - přírodní, uzené, bílé, hnědé.

Výroba, maloobchod, prodej: -kožešinové oděvy, kožešiny, kožichy. Oprava kožených oděvů.

Tvorba předloh a kompletních sad pro křížkovou výšivku, e-shop materiálu od renomovaných firem, příze, galanterie.

Prodej, velkoobchod: - kožedělné výrobky - třísločiněné usně (řemenářské, sedlářské, stélkové) - chromočiněné usně (waterproof 6TX) - štípenka - vepřovice Sklad - tel.:577923829: - náměstí 3. Května 34, Otrokovice.

Dovoz, velkoobchod, prodej: - batohů, sportovních a cestovních tašek či kabelek z Velké Británie.

Skladovací služby. Velkoobchod, velkosklad, prodej, distribuce: -kůže, usně, obuv.

Internetový obchod, prodej, eshop, : - batohy, tašky, sáčky - deky, spací pytle - dětské oblečení - hračky a doplňky - osušky, ručníky, ponča, župany - polštářky - povlečení do postýlky - povlečení běžné pro teenagery, licenční - doplňky do auta - potah bezpečnostního pásu, sluneční clona, ochrana sedadla - potřeby na ...

Velkoobchod, prodej: - metrový textil - podšívky - umělé kožešiny - výztužný materiál. Maloobchod, prodej: - metrový textil - dámská konfekce, oděvy - galanterie - textilní výrobky. Další telefony: - sklad, tel.: 577923434 - obchodní oddělení, tel.: 577923511.

Maloobchod, prodej: - domácí potřeby - sušáky prádla, okenní síťky, hrnce, pekáče, nádobí z varného skla Simax, demižony - elektroinstalační materiál - textilní galanterie.

V kouzelném světě MujParacord.cz najdete spoustu zajímavého zboží. Na prodej: - náramky - padákové šňůry - survival příslušenství.

Maloobchod, internetový obchod, eshop, prodej: - oděvní látky - dekorační látky - bavlna, vlna, fleece, úplet, teplákovina, umělé kožešiny - podšívky.