Široký výběr ozdobného zboží nabízí každá galanterie. Knoflíky, nitě, krajky, stuhy, suché zipy, korálky, vyšívací tkaniny, krojové vzorovky, příze a mnohem více tohoto zboží vždy na jednom místě. Kvalitní galanterní zboží je základem práce s textilem.

Maloobchod, prodej: -drogistické zboží, drogerie, parfumerie -papírnictví -hračky -textil: -punčochové zbož.

Obchodní činnost: -Rusko. Obchodní činnost,nákup,prodej: -obuvnické materiály -nitě -zipy,zdrhovadla.

Kadeřnictví Prodej - textilní galanterie

Prodejna textilní galanterie a bytového textilu. Sběrna pro prodej,prodej: -prošívané deky a polštáře: -klasické rozměry i na zakázku -kvalitní sypkovina i provedení -záruka 24 měsíců. Služby: -čištění peří.

Dodávka - punčochové zboží

Výroba - brašnářské zboží

Maloobchod,prodej. -oděvy,oblečení (dámské,pánské,dětské) -metrový textil (metráž) -bytový textil -textilní galanterie.

Velkoobchod,prodej: -oděvy,textil. Sídlo,korespondenční adresa: -Uherské Hradiště-Mařatice 68605 Vladislava Perutky 1291

Velkoobchod - punčochové zboží Prodej - stroje pro punčochářství pletení, barvení, formování a balení

Prodej - obuv Prodej - oděvní doplňky Prodej - ponožky

Kožešnictví. Úprava, barvení: - kožešiny Výroba: - kožešinové zboží.

Prodej: - kožená galanterie.

Bytový textil. Maloobchod,prodej: -přikrývky zn. Klinmam,Dadka i pro alergiky -povlečení zn. Matějovský,Dadka,Staněk -prostěradla -teflonové ubrusy,ubrusoviny v metráži -utěrky,ručníky ... .

Bytový textil. Maloobchod,prodej: -přikrývky zn. Klinmam,Dadka i pro alergiky -povlečení zn. Matějovský,Dadka,Staněk -prostěradla -teflonové ubrusy,ubrusoviny v metráži -utěrky,ručníky ... .

Prodej: - kožené zboží - doplňky pro motorkáře.

Zprostředkování, velkoobchod, prodej: -obuv -kožená galanterie. Poradenství: -reklama -zařizování prodejen.

Oděvy a módní doplňky z rukou českých a slovenských designérů: - šaty - topy - sukně - legíny - šperky - kabelky - čelenky.

Prodej kvalitních vyčiněných kůží.Prodáváme hovězí, ovčí jehněčí a telecí vyčiněné kůže a kožešiny.

Masáže: - klasická, sportovní, lymfatická, reflexní, bankování, lávovými kameny, medová, rašelinový zábal, Dornova metoda, Breussova metoda, skořicový zábal, anticelulitidový zábal, zábal s kokosovým olejem, zábal z bahna Mrtvého meře, P-SHINE, tělové a ušní svíce. Pedikúra

Maloobchod, prodej: - textilní galanterie - textil.

Přerušení provozování živnosti do 31.12.2028. Kožešnictví. Úprava a barvení kožešin, výroba kožešinového zboží.

Prodejna zrušena ! Dům šatů Hulín - prodáváme a půjčujeme dámské a dětské šaty. Na prodejně je přes 300 modelů velikostí od 34 až 56. Najdete u nás šaty plesové, společenské, večerní, na promoci i modely vhodné na svatbu nebo jiné výjimečné chvíle. Každá žena si vybere podle svého vkusu - šaty krátké, dlouhé, decentní, ale také dominantní a ...