VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Výroba a prodej pánských košilí. Šití na zakázku.

Služby: - grafický design - webdesign - tvorba webových stránek, internetové stránky a aplikace - redesign - úprava stávajících webových stránek - registrace domény - webhosting, serverhosting - internetové obchody - redakční systémy - e-marketing: - SEO optimalizace pro vyhledávače - reklamní kampaně - PPC ...

ŠOHAJKA Velkoobchod s textilem: -textil -dámská a pánská móda. MAN´S EGO – kvalitní pánská a dámská móda. Pánská móda - exkluzivní pánská pletená móda, kompletní nabídka luxusní pánské konfekce, luxusní pánská móda pro slavnostní příležitost, J.Philipp pánská konfekce moderního designu, exkluzivní pánské košile, exkluzivní pánské ...

Velkoobchod, e-shop: -pánský textil -rifle, manžestráky, kalhoty, košile, pláťáky, jeansy dřené, trhané, tepláky, prádlo, ponožky, trička, mikiny.

Maloobchod, prodej: -dětské a kojenecké zboží.

Internetový prodej dámského a pánského spodního prádla, ponožky, plavky.

Velkoobchod s dětskou certifikovanou a dámskou, pánskou zdravotní obuví. Značky obuvi: Barea, Jees, Rak, Tripos, Wanda.

Prodej, e-shop, internetový prodej dětské obuvi. Zdravotní obuv pro děti a dospělé. Velkoobchod s dětskou certifikovanou a dámskou, pánskou zdravotní obuví.

PP NÁBYTEK. Prodej: -bytového nábytku -sedacích souprav -kuchyní -matrace, postele, rošty -dekorace, doplňky -umělé květiny -keramika. Fakturační adresa: -Ořechovka 1740, Strážnice.

Velkoobchod, maloobchod: - kožené oděvy - kožešinové oděvy. Sídlo na Slovensku.

Prodej: - kožené a kožešinoé oděvy.

Výroba oděvů a oděvních doplňků (kromě kožešinových)

Prodej kočárků, autopásů pro těhotné, baby monitory a postýlky.

Internetový prodej, e-shop: -oděvy -textilní výrobky -dětský textil -zakázkové a sériové šití.

Výroba, šití, prodej: -dámské spodní prádlo -podprsenky -kalhotky -společenské pánské košile -dámská a pánská pyžama -volnočasový oděv.

Bazar - dětský nábytek - dětské sportovní potřeby - hračky - knížky - kojenecké potřeby - kočárky - autosedačky - dětské a kojenecké oblečení a obuv.

Prodej ochranných pomůcek. Pracovní oděvy, obuv, rukavice. Ochranné pomůcky. Potisk.

Prodej, e-shop, internetový prodej: - dámské a pánské spodní prádlo.

Prodej: -dětské a kojenecké zboží -dětský textil -mladá móda -kočárky -hračky -postýlky -autosedačky -dámské a pánské prádlo. E-shop, internetový obchod.

Návrhy a realizace interiérů se zaměřením na textilní doplňky. Interiérové studio.

Prodej záclon, bytového textilu. Nabízíme ortopedické matrace a molitany.