VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Opravy, prodej: -deštníků -slunečníků.

Opravy hlav válců motorů Škoda. Výroba výšivek a nášivek metodou strojového vyšívání.

Second Hand. Prodej: -použitý textil -oděvy.

Sídlo firmy. Prodejna : GOBI Kašmír, V Jámě 3, 110 00 Praha 1 tel.: 224 162 191 Prodej kašmíru, pletených oděvů, tkaných oděvů, doplňků, dek, přikrývek, šál, čepic, rukavic a doplňků ze 100% kašmíru.

Kožešnictví: -kožená móda -prodej a oprava -výroba, šití.

Zakázková výroba, opravy: -dámské klobouky a čepice. Šití dámského spodního prádla.

Prodej, maloobchod: - obuv - kožená galanterie.

Zákazkové krejčovství. Maloobchod, prodej: - textilní galanterie.

Velkoobchod, výroba, e-shop: - dětské punčochové kalhoty (bez šlí, se šlemi, s pružnými šlemi) - kamaše (punčochy bez šlapek) - dámské a pánské punčochové kalhoty - bavlněné ponožky (ponožky bavlna).

Výroba, prodej: - ponožky, ponožek.

Maloobchod, prodej: - pletené oděvy

Maloobchod, prodej: -textil -hračky -papír -spotřební zboží.

Výroba, oprava: -obuv -kožené výrobky.

Textilní výroba: - bytový textil - dekorační textil.

Výroba, prodej: - bavlněné ponožky

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - spodní prádlo - punčochové zboží - textil.

Výroba, šití: - dětské oblečení. Spolumajitelka Marie Kašpárková.

E-shop, velkoobchod: -dodáváme zboží také do obchodů -výhradní dovozce zn. ANTONY do ČR. -oblečení miminka, tak pro předškoláky -body klasická, zavinovací, roláková, tílková -dupačky, polodupačky, košilky -soupravičky do porodnice, overaly, pyžama, trička, tílka, nátělníky -kalhoty, tepláky, kraťasy -šaty, svetry, bryndáčky, pirátky a ...

Maloobchod, prodej: -dětské zboží -textil, oděvy.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: -dětské oblečení -textil -dámské, pánské, dětské oblečení -e-shop.