VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Salon Gabriella: - svatební šaty - plesové šaty - společenské šaty - kalhotové komplety.

Maloobchod, prodej, výroba, šití:: - dětské oblečení - povlečení.

Prodej, maloobchod: -konfekce, oděvy, oblečení -spodní prádlo. Masáže.

Prodej, maloobchod: - erotické pomůcky-kožené - oblečky.

Maloobchod, prodej: -pravé, ekologické, umělé kůže, kožichy, kožešiny.

Maloobchod, prodej: -klasické relaxační a zdravotní matrace -dřevěné lamelové rošty včetně polohovacích -ložnicový nábytek a doplňky -prošívané přikrývky a polštáře pro děti -ergonomické polštáře.

Výroba, velkoobchod: - dětské polštáře ve tvaru zvířátek a různých pohádkových bytostí - textilní doplňky do bytu - dětské kapsáře na stěnu.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: -metrový textil, metráž. Látky z celého světa.

Přímý dovoz zboží z Indie, prodej, maloobchod, velkoobchod: -oděvy-hlavně z přírodních materiálů -bižuterie, dárkové zboží, sošky, výrobky z kůže, tkané zboží-batohy, vonné tyčinky -po dohodě možno i na objednávky. Výrobky: -přírodní materiál-dřevo, perleť, kámen, kost, kůže-kabelky, tašky.

Internetový prodej: - dětské oblečení - hračky.

Služby: -krejčovství. Šití: -saka -košile -šaty -kalhoty -fraky. Opravy, návrhy, doplňky.

Prodej: - česká kolekce dětského oblečení - trička, halenky, košile, šaty, sukně, mikiny, kalhoty, tepláky v národních barvách.

Internetový prodej: - látky, metráž, dětské látky, bavlna, plátno, teplákovina, flanel, fleece, plyš, plavkovina, šusťák, galanterie, značkové nažehlovačky, nažehlovačky Disney, gumy, metrová zipy, suché zipy. Výroba: - dětské doplňků (zástěrky, pytlíčky, nánožníky, fusaky do kočárků, podložky do kočárků, jídelní židličky).

Přijďte si k nám vybrat s nepřeberného množství bytového textilu, doplňku, záclon a závěsů. Můžete nás navštívit osobně v Ostravě nebo využít náš e-shop. Produkty značky Eurofirany vylepší Vaše bydlení.

Výroba, internetový prodej, e-shop: - dětské oblečení - potřeby pro miminka - dětské pokojové dekorace - autosedačky - kočárky.

Prodej: - záclony - garnýže - závěsy - bytový textil. Šití zdarma.

Prodej, e-shop: - dekorace - dětské povlečení, prostěradla, závěsy - postýlky - deky - závěsy, záclony - kapsáře, zavinovačky - dětské postýlky - deky, přikrývky.

Velkoobchod, prodej: - módní textil, konfekce - oděvy, oblečení.

Výroba, prodej: - nábytek kancelářský - kuchyně - bytový nábytek - vestavěné skříně - matrace, rošty

Velkoobchod: - textil pro hotely, nemocnice, lázně, sociální ústavy - ložní prádlo - koupelnové doplňky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - spojovací materiál - brusivo - stavební chemie, lepidla - fólie, obalový materiál - elektrické a ruční nářadí - ochranné pomůcky - pletiva.

Internetový prodej: - hračky - kabelky - spodní prádlo.