JETEX - Michaela Plachá

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Prodej, výroba: - doplňky pro nevěsty: - tylové závoje - svatební vývazky - svatební podvazky - doplňky pro družičky - rukavičky.

Prodej, e-shop, internetový obchod: - ponožky - dámské, pánské, dětské, sportovní - punčochy, dámské punčochové zboží, podkolenky - dětské punčocháče. Výroba: - reklamní ponožky dle Vámi navrženého loga.

Výroba, prodej: - povlečení - ložní prádlo - peřiny - prostěradla.

Velkoobchod, prodej: - těhotenská móda (těhotenské oblečení, oděvy) - těhotenské kalhoty a sukně - těhotenské noční košile a pyžama - módní halenky, trička. Výhradní distributor Windstar v ČR.

Internetový obchod, prodej: - dětská značková obuv (dětské boty).

Dětský bazar, on-line second hand s dětským značkovým oblečením.

Internetový prodej, e-shop: - bytový textil - prostěradla - povlečení - knoflíky - metráž - látky - ubrusy - přikrývky.

Výroba: - předtisky na vyšívání - ručně vyšívané ubrusy.

Prodej, maloobchod: - sportovní potřeby - oblečení pro sport a volný čas - sportovní obuv.

Prodej: - dámské spodní prádlo - podprsenky - kalhotky - košilky - korzety - župany - erotické a luxusní spodní prádlo - noční košile - plavky.

Maloobchod a velkoobchod: - spodní prádlo - plavky. Značky Triumph, Felina, Triola, Sariana, Calvin Klein, Armani, Diesel, Lise Charmel, Simone Perele, Olaf Benz, Guess, Bruno Banani, Obsessive, Anais, Livia Corsetti, Electric lingerie.

Zásilkový prodej: - oděvy, oblečení - pánské, dámské, dětdké - bytový textil - ložní povlečení.

Výroba, maloobchod, prodej: - oděvy, oblečení.

Internetový obchodní dům s bohatým sortimentem zboží: - nábytek - elektronika - bílé zboží - počítače - mobilní telefony - hračky - zahradní technika - sportovní potřeby.

Prodej, maloobchod: - luxusní pánská móda, oděvy, oblečení.

Prodej, maloobchod: - luxusní dámská móda, oděvy, oblečení.

Pobočka. Trendová móda. Prodej, maloobchod: - dámské oděvy značky Orsay.

Pobočka. Trendová móda. Prodej, maloobchod: - dámské oděvy značky Orsay.

Pobočka. Prodej, maloobchod: - trendová móda - oděvy, oblečení.

Pobočka. Prodej, maloobchod: - móda pro mladé - oděvy, oblečení.

Prodej: - dámské oděvy. Výroba: - dámská konfekce.

Zakázkové šití: - kožené oděvy, kabelky. Prodej, oprava: - kožené zboží, kožešiny, kůže.

Kožešnictví. Prodej, výroba, šití na zakázku, oprava: - kožešiny, kožené oděvy - kožešinové výrobky - paleta - čepice, bačkory - historické kostýmy.