JETEX - Michaela Plachá
Plachtárna - Markéta Pilná

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Projekce, práce, revize, rekonstrukce: -elektromontáže -elektroinstalace rodinných domů a jiných objektů. Prodej, montáž: -elektrospotřebiče -sádrokartonové konstrukce, rekonstrukce podkroví, příčky, podhledy. Maloobchod: -Olomouc, Horní náměstí 5 -punčochové zboží -panské, dámské, dětské bavlněné prádlo.

ADAM EVA módní doplňky Výroba klobouků na zakázku, opravy: -klobouky folklórní -divadelní a historické klobouky -talarové čepice. Úklidové služby: - pravidelné i jednorázové úklidy - čištění koberců - tel.:739/279707.

Prodej a servis: -svařovací technika - svářecí stroje Kühtreiber a Selco, Rilon. Velkoobchod, maloobchod: -ochranné pracovní pomůcky: -kukly -rukavice -zástěry -brýle, ochrana sluchu -pracovní oděvy, obuv -svářečské příslušenství -brusivo -ruční a elektrické nářadí.

Prodej a servis: -svařovací technika - svářecí stroje Kühtreiber a Selco, Rilon. Prodej: -ochranné pracovní pomůcky: -kukly - samostmívací, plastové, papírové -rukavice - pracovní, svářečské -zástěry -brýle, ochrana sluchu -pracovní oděvy, obuv -svářečské příslušenství -přídavné materiály - pájky, tavidla, dráty, ...

Výroba a prodej: - knoflíků. Velkoobchod s textilní galanterií: - spony, zipy, knofliky, gumy a další.

NEWSTYLEOUTLET: Prodej, eshop: - dámské i pánské oblečení a obuv světových značek GANT, REPLAY, MAXMARA, YSATIS, TOMMY HILFINGER, DIESEL, LEVIS a další.

Maloobchod: - hračky - textil - drogerie.

Prodej: -lino -koberce -metrový textil -hračky -proutěné zboží -textil.

Brašnářství REGAMONT. Výroba: - brašnářské, sedlářské a galantérní výrobky z kůže, koženky a technických materiálů. Posudky zavazadel. Speciální výroba na míru.

POPELKA svatební salon Půjčovna: - svatební a společenské šaty ke spol.šatům kabelka a šperk zdarma - pánské obleky - chlapecké a dívčí šaty - veškeré doplňky jako kravaty, košile, spodní prádlo, ozdoby do vlasů, závoje, rukavičky, kožíšky, peleríny - půjčování i prodej Snubní prstýnky i svatební oznámení

Liu.Jo Itali Prodej: - oděvy italské.

Výroba: -pracovní oděvy pro zdravotnictví -lůžkové prádlo. Prodej: -rehabilitační pomůcky -přikrývky z dutého vlákna -desinfekce -úklidové a čistící prostředky -ostatní drogerie.

Krejčovství. Výroba: - konfekce - bytový textil.

Oblečení Replay: - obepnuté a skvěle padnoucí džíny. - oblečení mladých - outletové ceny.

Obchodní zastoupení firmy Spoltex Kravaře s.r.o. Velkoobchod, maloobchod, internetová prodejna, E-shop: - spodní a noční prádlo: - dámské (kalhotky, košilky, podprsenky, tanga, noční košile, pyžama, župany) - pánské, chlapecké (nátělníky, spodky, slipy, trenýrky, pyžama) - dívčí (kalhotky, košilky, lambády, noční košile, pyžama) - ...

Maloobchod, prodej, výroba: - dámské spodní prádlo - pánské spodní prádlo - plavky - dámské a dětské punčochové zboží - ponožky.

Velkoobchod, maloobchod: - zemní vruty - řetězy - lana - provazy.

Velkoobchod: -zastíňovací technika -garnyže -vitrážní tyče -skřipce, kroužky. Zakázková výroba: -šití záclon. Montáž garnýží.

Prodej: - pracovní oděvy standartní - pracovní obuv.

Prodej: - dámské a pánské spodní prádlo - erotické soupravy - plavky - pyžama - župany.

Import, export, velkoobchod: -kožená galanterie -obuv pánská, dámská, dětská, sportovní, vycházková a domácí.

Velkoobchod, maloobchod: -čistící, mycí a desinfekční prostředky -nátěrové hmoty, ředidla, lepidla, tmely -malířské potřeby -fasádní barvy -kartáčnické potřeby -pracovní a ochranné pomůcky -plstě -gumové desky, hadice. Míchání až 50 000 odstínů barev značky Bondex.

Výroba, šití, prodej: - oděvy, textil, oblečení.