VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
E-shop pro děti: - školní batohy, pouzdra - tašky - boty - zaměřujeme se především na zboží Disney. Violetta, Frozen, Princezna Sophie První, Princess, Cars, Planes, Monster High, Peppa Pig, Hello Kitty, .... atd. Zboží dovažíme z EU převážně ze Španělska a z Anglie za nejlepší ceny - dámské kabelky - dámský textil - plavky.

Pronájem, půjčovna, praní, prádelna: - čistící utěrky - čistící rohože - pracovní oděvy, rukavice Prodej: - pracovní rukavice - čisticí utěrky

Zabýváme se dovozem a prodejem značkového textilu a outletu z Velké Británie, Itálie, Francie, Španělska a dalších zemí. Dovážíme také luxusní second hand z Anglie. Specializujeme se na značky: Next, Extase, Adidas, Puma, Nike, Cache Cache, Patrice Breál, Tommy Hilfiger, Bench, Bershka, Pepe jeans, Guess, Quiksilver a mnoho dalších.

Velkoobchod metrového textilu pro výrobu dámské, pánské a dětské konfekce. Internetový obchod. Nabídka: společenské látky, satény, brokáty, organzy, šifony, tafty, tyly, halenkoviny, šatovky, oblekovky, kabátovky, fleece, krajky a podšívky.

Výroba: - klíče. broušení nástrojů opravy deštníků Prodej: - klíče - zámky - kování. Nouzové otevírání bytů. Provozovna: Zámky - klíče autobusové nádraží Tovární 3248 Přerov Zámky - klíče ALBERT - Koloseum Gen. Janouška 2, Přerov

Výroba - krajky Výroba a úprava - hanácké kroje

Prodej - dětská obuv - zdravotně nezávadné boty pro děti - capáčky.

E-shopu kreslíře a karikaturisty Martina Hrona - originální humorná trička, mikiny - společenské hry.

Prodej, eshop: - latexové, pružinové, dětské, profilované, taštičkové, gelové matrace - bio matrace - postelové rošty - polštáře - manželské postele - komody, noční stolky.

Salon Topdress: - svatební, plesové, večerní, koktejlové, luxusní, slavnostní, maturitní, zeštíhlující šaty - značky JOVANI.

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Prodej: - zdravá obuv - pánská a dámská obuv Prodejny: OC OLYMPIA OLOMOUC Olomoucká 90 777 00 Velký Týnec tel.: 720 996 728 GALERIE ŠANTOVKA Polská 1 772 00 Olomouc tel.: 720 994 710 Dr.KUBBA - zdravotnické potřeby 8.května 1 772 00 Olomouc tel.: 585 203 594

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.

Prodej: - oděvy - dámské a pánské - obuv - doplňky.

Krejčovství, výroba: - pánské a dámské oděvy - oděvy pro myslivce

SUMTEX CZ je výrobcem režných tkanin zhotovovaných na zakázku podle požadovaných parametrů zákazníků.

Prodej: - svařovací stroje - ochranné pracovní pomůcky.

Prodej: -pracovní oděvy -pracovní obuv -ochranné pracovní pomůcky.

Výroba: - textilní kojenecké zboží - zimní antialergické fusaky. Velkoobchod, prodej: - šiltovky, čepice - peřinky na kočárky - látkové dětské pleny.

FRIM nadměrné velikosti Prodej nadměrných velikostí dámských i pánských XXL až 6XL, celoroční nabídka širokého sortimentu Výroba postelí pro dlouhány a těžší váhy s odpovídající matrací. Postele jsou přizpůsobeny i na šířku. Všechny postele jsou vyšší, což je pohodné pro uléhání a vstávání.

Studio zdravého spánku. Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -lamelové rošty AMORFLEX DUO a TRIO, ECONOMIC, MULTILATT, TRILATT: -pevné fixní -ručně polohovatelné -motorové polohovatelné s elektrickým pohonem -doplňky roštů -čalouněné rámy -zdravotní matrace: -přírodní kaučuková matrace KING a QUEEN -kaučuková ...