VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
E-shop - profesní a pracovní oděvy - pracovní obuv.

Výroba, šití, prodej: - dámské šaty ve stylu 40. a 50. let.

E-shop: - obuv dámská, pánská a dětská - boty

Výroba a prodej - divatelní, taneční a společenská obuv - balentí špičky, holiny, piškoty - kozačky - jezdecká obuv.

E-shop pro youtubery: - trička - náramky - čepice, batohy

Prodej, e-shop - licencované oblečení a doplňky - pánská, dámská a dětská trička, mikiny.

Prodej, e-shop - společenské dámské šaty - módní doplňky.

Prodej - keramika - proutěné zboží - dřevěné hry a skládačky - ubrusy - klobouky.

Čistírna peří Vyrábíme prošívané deky, polštáře, peřiny, dvoudeky, dětské soupravy-ve velikostech podle vašeho přání, z vaší nebo u nás zakoupené sypkoviny, kterou nabízíme od českého výrobce SEBA TANVALD v různých barvách a vzorech-možno i pro alergiky.

Výroba, prodej, e-shop: - designové ponožky.

Maloobchod: - taneční obuv zn. Supadance - dámská taneční obuv - pánská taneční obuv - dětská taneční obuv.

Dodávka, montáž: - stínící technika - okenní dekorace - rolety - žaluzie - závěsy, záclony - baldachýny.

Opravy obuvi se specializací na podpatky, podrážky, vibram, výměnu zipů do kozaček, lepení, šití. Ortopedické vložky do bot, tkaničky. Brašnářské práce, výměna zámků u aktovek a zipů u batohů. Výroba klíčů, kopírování klíčů. Výměna baterií do hodinek, baterie do dálkových ovladačů a do naslouchadel

Maloobchod: - dámská móda - dámské oděvy.

Velkoobchod, e-shop: - kojenecké, dětské oblečení - dárkové zboží.

Prodej, e-shop: - originální trička s potiskem.

Výhradní dovozce koberců EGE v České republice. Výhradní dovozce koberců Crossley v ČR. Kancelář: 180 00 Praha 8 Na Košince 2374/11 tel.: 283 841 565 fax: 283 843 180 CERTIFIKATY : ISO 9001:2001 Specialista na povrchy v interiérech se zaměřením na dekorační látky a potahové látky, záclony, závěsy a k nim nezbytné závěsné systémy a ...

Výroba, e-shop - svíce, svíčky - dárkové polštáře - zástěry, chňapky - koupelnové soli - dekorační zboží.

Maloobchod, prodej: - zdravotní obuv - ortopedické vložky - ortézy - kompresní podkolenky.

Internetový obchod zaměřený na levné dámské a pánské oblečení, dámské šaty, společenské šaty, letní šaty, dámské plavky, kabelky, bižuterii, kosmetiku, dále dětské oblečení, šperky, pánské mikiny, svetry, kalhoty, bundy kabáty a další sortiment.