VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Internetový prodej: - dámské společenské oděvy. Comtessa: - prodej dámské luxusní módy z Francie a Itálie.

Svatební dům: - svatební šaty - pánská móda - pánské obleky, pánský oblek - společenské šaty - spodní prádlo - dětská móda - dámská pbuv - pánská obuv - haute couture - slavnostní móda doplňky : - svatební čelenky - svatební klobouky - svatební stuhy - svatební závoje služby : - půjčovna svatebních šatů - půjčování svatebních ...

DOZODO e-shop s obuví - zdravotní domácí obuv - korkové pantofle korkáče, fusbet, pro dospělé, děti - korkové sandále - dětské oblečení pro volný čas

Poradíme Vám při výběru velikosti a střihu podprsenky.  Tuto službu (bra-fitting) poskytujeme svým zákaznicím už více než deset let. Také Vám vysvětlíme, jak podprsenku správně obléknout a jak o ni pečovat. Nabízíme spodní prádlo TRIUMPH, FELINA, TRIOLA, SASSA.  Pomůžeme Vám najít správnou podprsenku dle Vašich představ, která Vám perfektně ...

Prodej: - dámské konfekce z kolekce Heleny Bedrnové. - poradenství s výběrem oblečení

Provozujeme internetový obchod s dámským oblečením. Prodáváme dámské oblečení a módu on-line. Nabízíme dámské svetry, šaty, tuniky, módu z Itálie. Prodej pletené a úpletové módy. Provozujeme velkoobchod dámského oblečení. Další služby: Platba kartou, Výdejní místo

Dodávka bytového textilu a bytových doplňků.

Distribuce obuvi- dětské, dámské, zdravotní a pracovní.

Výroba a prodej sedacích souprav sériově i na zakázku. Velkoobchodní a maloobchodní prodej čalounického materiálu a potahových látek.

Eclé fashion Maloobchod, prodej, půjčovna: - šaty svatební, plesové - večerní šaty - společenské kostýmky

Oprava obuvi, kabelek, tašek, kožených bund. Nabízíme broušení nožů, nůžek a výrobu klíčů. Zakázková výroba obuvi a tašek. Rychloopravna obuvi na počkání (oprava patníků, podrážek, výměna podpatků a zužování obuvi). Výměna zipů Prádelna a čistírna.

Velkoobchod - dekorační látky, záclony - textil pro dekoraci interiérů - filmové, jevištní a veletržní dekorace v nehořlavé úpravě B1 - akustické látky k omezení hluku - látky pro výrobce stínící techniky - potištěné bavlněné látky a úplety - ubrusovina s teflonovou úpravou

Dekoratérské studio. potahové a dekoračníy látky - velkoobchod Služby: - velkoobchod s čalounickými a dekoračními látkami - šití - navrhování - kompletní vybavení interiérů - prodej textilních materiálů - tapet. .

Jsme firma zabývající se prodejem zboží se zaměřením na zdravé spaní. Vzorková prodejna a kontaktní místo pro jednání se zákazníkem. Nabízíme: - odbornou konzultaci, jaká matrace je vhodná do Vaší stávající postele - možnost odzkoušení si až 35 typů matrací na lamelových i fixních roštech - zapůjčení některých obzvláště zdraví podporujících ...

Internetový obchod - thermo ponožky - MOIRA, NANOSILVER, LITEX, AGIVA, - antibakteriální - zdravotní - dětské - dámské - pánské - sportovní - podkolenky.

Prodej pleteného a froté oblečení.

Prodej - bižuterie - dámská obuv - deštníky DOPPLER, S.OLIVER - kabelky - dámské oděvy - oděvní doplňky - spodní prádlo

Specializujeme se na okenní dekorace. Navrhujeme a šijeme závěsy, polštářky, římské rolety a ostatní bytový textil.Prodáváme a montujeme garnýže. Nabízíme konzultace ohledně dekorace interiéru. Provádíme redesign interiéru. Připravujem workshopy.

Prodej - šaty pro družičky - společenské a svatební šaty Svatební studio