VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Výroba: -kabelky, peněženky, pouzdra, pochvy na nože, vše pouze z pravé kůže. -kožené řemínky, měšce, kapsičky používáme kůži vepřovici, náhrdelníky, kulaté řemínky -kovové keltské symboly a draci, naušnice, kříže, znamení horoskopu, zvířátka, zbraně, helmice -miniatury historické zbraně.

Salon: - svatební šaty a doplňky - bolerka, rukavičky, skleničky - podvazky, obuv, oznámení - bižuterie, spodní prádlo apod.

Internetový obchod s dětskými oblečením a kojeneckými potřebami. Prodáváme chlapecké a dívčí oblečení, bryndáky, dudlíky, klipy na dudlíky, dětská kousátka, mušelínové plenky a deky, hračky a dětskou kosmetiku.

Výroba: -dámská konfekce -pánská konfekce -sportovní ošacení -ochranné pomůcky.

Společnost JILANA, a.s. vyrábí, inovuje a prodává širokou řadu produktů v oblasti netkaných a technických roun. Naše síla je v neustálém zdokonalování roun a jejich vlastností, i výzkumu a vývoji nových lepších materiálů pro splnění i těch nejnáročnějších požadavků odběratelů. Přidejte se k nám a nabídněte svým zákazníkům ty nejlepší špičkové ...

Textilní výroba pro pohřební služby a ústavy - výroba čalounění do rakví všech typů polštářky šerpy dečky jednorázové vaky tašky na urny

Maloobchod, prodej: -dámské oděvy. -textil.

Maloobchod, prodej: -galanterie -textil

Výroba, maloobchod, prodej: -pracovní oděvy.

Maloobchod, e-shop: -spodní prádlo -dámské spodní prádlo -pánské spodní prádlo. Další prodejna: nám. TGM 14, Třešť.

Společnost PETEX Jihlava s.r.o. je tradiční český výrobce a prodejce pracovních oděvů, mysliveckých oděvů a ochranných pomůcek. V našem širokém sortimentu produktů naleznete klasické myslivecké oděvy, pracovní oděvy, společenské a slavnostní myslivecké oděvy, pracovní oděvy do lesa, pracovní obuv, pracovní kalhoty, blůzy, motérky, kombinézy, ...

Prodej, e-shop: -trička, mikiny -trenky -kalthoty, rifle -boty, pásky -peněženky -bundy, thermoprádlo -čepice, rukavice -batohy, tašky -SK8 doplňky -snowboardy -gripy -kolečka -fingerboard -kuřácké potřeby Značky: -Kru, Meatfly, RydelHouse, Dakine, Represent -Surfanic, Vehicle, DVS, Jigga, Dakine, King, Cormax, Zoom, Cross, ...

Výroba, prodej, eshop: -pletařská (pletené zboží, textil, oděvy) -napínací froté a bavlněná prostěradla (JERSEY) -ložní prádlo, povlečení (lůžkoviny) -teplákové zboží -oblečení pro sport a volný čas (sportovní oděvy). Potisk textilií sítotiskem. Celoplošný sublimační potisk. Barvení úpletu. Provozovny: -velkoobchod, prodejní ...

Distribuce, velkoobchod: - textilních přízí - technických přízí.

Výroba, prodej, e-shop: - bekovky - čepice - klobouky - kšiltovky, čelenky

Svatební salon, studio Vysočina, Jemnice, Moravské Budějovice, Třešť, Želetava Služby: -půjčovna šatů - výběr z 80 druhů šatů různých střihů -organizace svatby na klíč -doplňky, bižuterie -spodní prádlo -parfémy -příprava nevěsty -stálý výprodej svatebních šatů.

Prodej - pracovní oděvy a obuv pro řezníky - řeznické potřeby nože, ocílky, sekáče.

Naše firma "Knitka" provozuje rodinný obchůdek, který byl založen s láskou a z lásky k poctivé ruční práci. Ručně vyrábíme především pletené, háčkované a šité módní a bytové doplňky pro děti i dospělé, drhané závěsy na květiny, náramky přátelství, vánoční a velikonoční dekorace a mnoho dalšího. Všechny naše vyráběné produkty naleznete na našem ...

Služby, práce: -praní, prádelna -čištění, čistírna šatstvo, kožešiny, kožené výrobky, koberce -označení popř. vyšití log -pomoc při výběru (vhodného) prádla - doporučení osvědčených dodavatelů -možnost zkušebního praní vzorků ap. -doprava zakázek -čištění kostýmů a uniforem impregnace oděvů -ošetření kůží -nehořlavá úprava ...

Internetový obchod, e-shop: - kojenecké zboží - látkové pleny - kožené capáčky - šátky, ergonomická nosítka na nošení děti - dětské oděvy.

Prodejna Jihlava, maloobchod, výroba: -ochranné pracovní pomůcky, oděvy, obuv -rukavice, přilby, kukly, štíty, brýle, záchranné pásy, lana, postroje. Poskytovatel náhradního plnění. Služby: -vyšívání loga, potisk -zakázkové šití.

- skříně na míru - sklápěcí postele - spací patra - postele - matrace

Penzion a kemp Javořice – ubytování na statku 5 km od Telče, agroturistika, dovolená na venkově. Prodej: -med -ovoce -jehňata k chovu, jehňata jatečná -kožešiny -deky z ovčí vlny -víno -ovocné mošty.