VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Velkoobchod a maloobchod

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost

Butik. Maloobchod, prodej: -dámská móda -pánská móda -kvalitní značkové oblečení, oděvy, textil -kožené kabelky, doplňky (kožená galanterie).

Prodej, maloobchod: -textil -oděvy.

Prodej: -pracovní oděvy -kyselinovzdorné obleky.

Svatební salon. Půjčovna, prodej: -svatební a společenské šaty od velikosti 34-62 -svatební šaty značky MADORA, ROMANTICA, SAN PATRICK -šaty pro družičky. Doplňkový sortiment-prodej: -dámské spodní prádlo -luxusní svatební prádlo -bižuterie -svatební a společenská obuv -pánské košile, kravaty a pánské obleky. Služby-zajištění: ...

Gabriela a Ivana Vacková Práce: -návrh, modelování střihu, malba -různé malířské techniky -pošívání skleněných korálek -z hebvábí, čistá bavlna či jiný kvalitní textilie -ruční práce -na zakázku -halenky, halenka bavlněné, batistové, hebvábné -šály, šátky -šátky -kabelka, kabelky -kravaty.

Prodej, maloobchod: -originály, kopie nové a použité armádní, vojenské oděvy -výstrojní součásti -batohy, sumky, baterky, stany, spacáky -sběratelské kuriozity -identifikační známky se zajištěním originální ražby. Půjčovna: -paintballové zbraně.

E - shop - batikované oděvy dámské, pánské E - shop - batikované oděvy dámské, pánské

Maloobchod, prodej: -textil. Prodejny: -Palackého 1231/13, 586 01, Jihlava -Husova 1328/1, 586 01, Jihlava.

Prodej, maloobchod: -oděvy, textil.

Maloobchod, e-shop: -prodej dětského a dámského použitého oblečení přes internet.

Maloobchod, prodej: -kojenecký textil. -dětské oděvy.

Svatební a společenská agentura. Půjčovna: -svatební a společenské šaty -obleky pánské, dětské -ozdoby na auto -prodej-snubní prsteny. Tisk svatebních oznámení.

E-shop: -dětské oblečení -internetový obchod -dětské licenční oblečení Disney -oblečení pro děti Hello Kitty, Šmoulové, Spiderman.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kočárky, dětské zboží -kočárky zn. DEMA, CAM, CHICCO, MARCO, INGLESINA, HERLAG, QUINNY, GRACO -textil, praktické věci pro kojence, přebalovací pulty, postýlky, ohrádky, židličky, chodítka, odrážedla, vaky a nosiče, autosedačky, BABY monitory -plenkové kalhotky z Francie. Pobočka: Nemocnice Jihlava, Porodní ...

Prodej - dětská drogerie a kosmetika - hračky - kojenecké a dětské zboží - kočárky - autosedačky - postýlky - doplňky (dudlíky, brindáky, ...) - dětská a kojenecká obuv - dětské a kojenecké oblečení.

Maloobchod, e-shop: -výběrový secondhand z Anglie -outlet -nové oblečení z Francie -možnost zprostředkování objednání zboží z Francie od vel.44. -příjem dětského oblečení Next do komise -značky: Next, Hello Kitty, Cars, Little Pet Shops.

Přerušení provozování živnosti do 01.01.2022. Kožešnictví. Výroba, šití: -kožené, kožešinové oděvy a drobné výrobky - různé druhy oprav -kožedělná výroba

-Výroba oděvů a oděvních doplňků (kromě kožešinových) -Výroba textilního zboží (kromě oděvů a oděvních doplňků)

-Šití -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání ...

Masérské, rekondiční a regenerační služby -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Zprostředkovatelská činnost -Obchodování s pohledávkami -Ubytovací služby -Šití oděvů -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti Hostinská činnost

-Šití -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu, služeb a výroby