VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, eshop: -bytový textil: -polštářky -prostěradla -povlečení krep, bavlna, flanel -povlaky -ručníky, utěrky -teflonové ubrusy -záclony -dekorační látky.

Prodejna Pracovní oděvy Študent nabízí široký sortiment pracovních oděvů, brusiva, brusných nástrojů a ochranných pomůcek pro různé profese. Prodej: - pracovní oděvy - brusivo - brusné nástroje - ochranné pomůcky. Prodejnu naleznete na adrese Dolní 1567, Bystřice pod Hostýnem.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál v oceli, nerezi ... -kotevní a upevňovací technika -brusný a řezný materiál -nástroje, drobné nářadí -ochranné pracovní pomůcky OOPP.

Internetový obchod, eshop, prodej: - teplákoviny - softshell - úplety - tkaniny - svetrovina - náplety - minky - patchwork - galanterie - šicí stroje - overlocky, coverlocky, univerzální stroje.

Výroba, internetový obchod, eshop, prodej: - tenisky KAVE. K výrobě používáme pouze zbytkové a recyklované materiály. Nové boty ze starých - pokud nám pošlete své starší onošené tenisky Kave, zrecyklujeme je a vyrobíme z nich nové.

Výroba, šití: - dětské legíny, trička, šaty, mikiny - soupravy pro kluky a holky - čepice, čelenky.

Prodej matrací, roštů a potahů Potahy: - bambusové vlákno - aloe vera - greenfirst. Výroba nábytku

Prodejna dětské, těhotenské módy. Maloobchod, prodej: - oblečení pro těhotné - kojenecká móda.

Studio zdravého spánku. Výroba, prodej: -zdravotní matrace -polštáře anatomické a přikrývky z dutého vlákna -rošty -nábytek z masivu -židle, sedací nábytek -ubrusy, molitan -prodejna tapet a dekorací. Prodejny: Diskont matrací Veveří 37, Brno tel.: 702 000 181 e-mail: brno.diskont@zdravazada.cz pr.doba: Po-Pá 9-18; So ...

Maloobchod, velkoobchod prodej: - pracovní oděvy a obuv - pracovní rukavice - ochranné pracovní pomůcky OPP - na ochranu zraku, sluchu, dechu, přilby, respirátory - reklamní textil. Sídlo- - Pod Dubíčkem 678, Bystřice Pod Hostýnem 76861.

Velkoobchod a internetový obchod: -specialista na okrajové velikosti podprsenek, erotické prádlo, punčochové zboží, pánské spodní prádlo -značky - Emilio Cavallini, Trasparenze, Luna, Panache, Shirley of Hollywood, Vero by Aslanis -podprsenky, kalhotky, plavky, pánské spodní prádlo, košilky, pyžama, punčochy, punčochové kalhoty, samodržící ...

Internetový obchod, prodej, eshop, : - batohy, tašky, sáčky - deky, spací pytle - dětské oblečení - hračky a doplňky - osušky, ručníky, ponča, župany - polštářky - povlečení do postýlky - povlečení běžné pro teenagery, licenční - doplňky do auta - potah bezpečnostního pásu, sluneční clona, ochrana sedadla - potřeby na ...

Výroba domácí obuvi. Výroba a prodej filcových papučí čtyř druhů a všech velikostí. Dále vyrábíme: -nadměrné velikosti papučí -zámecké papuče, které se hodí nejen do hradů, zámků, knihoven, rekreačních zařízení, ale všude tam kde se nechcete přezouvat. -dárkové papuče vhodné jako dárek k narozeninám -kapsáře na papuče pro ...

V kouzelném světě MujParacord.cz najdete spoustu zajímavého zboží. Na prodej: - náramky - padákové šňůry - survival příslušenství.

Výroba i na zakázku, prodej: - pracovní oděvy - až 160 druhů dle požadavku.

Kvalitní a pohodlná, převážně usňová obuv i pro široká chodidla. Vše skladem. Krátké dodací lhůty. Telefonická podpora.

Maloobchod, prodej, eshop: -bytový textil: -polštáře, peřiny -prostěradla -povlečení krep, bavlna, flanel -povlaky -ručníky, utěrky -teflonové ubrusy -záclony -dekorační látky.

Maloobchod, prodej: - oblečení - dámská a pánská konfekce.

Maloobchod prodej: - hadice a savice - elektrické a ruční nářadí pro řemeslníky i hobby zn. Tona, Stanley, Wiha, Knipex, Zbirovia, Bondhus, Dewalt, Black and Decker, Schepach - zahradkářské potřeby a nářadí - příslušenství pro broušení a leštění - ochranné pomůcky a měřidla - pojezdová a manipulační technika - svařovací technika ...

Výroba, prodej, montáž, servis, oprava: -markýzy: -korbové -výsuvné rolovací -balkonové -velkoplošné zastřešovací konstrukce -předokenní rolety a vrata -velkoplošné dřevěné slunečníky -velkoplošné hliníkové slunečníky -zahradní altány party. Reklamní potisk: -výše uvedených výrobku.

Eshop, internetový prodej: - outdoorová obuv.

Výroba, e-shop: - textilní kabelky, tašky, klíčenky - dětské taštičky - čelenky.

Prodej: - kvalitní obuv s anatomickou stélkou - dětská, dámská, pánská, sportovní, volnočasová, vycházková - kabelky a šperky.