VÝVOJ, oděvní družstvo v Třešti

Zakázková i kusová výroba a následný prodej textilu, oblečení a obuvi nabízí sortiment módních, pracovních, sportovních a běžných typů oblečení, obuvi, doplňků a dalších textilních výrobků z přírodních i syntetických materiálů v plném spektru velikostí.

Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Plachtárna - Markéta Pilná je český výrobce produktů z plachtoviny, které vynikají vysokou odolností a kvalitním zpracováním. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky i sluneční střechy. Samozřejmostí je zakázkové šití plachet na míru.
Plachtárna - Markéta Pilná, výroba, opravy plachet a potahů
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Internetový obchod Prima Obchod s.r.o. nabízí široký sortiment textilní a kovové galanterie, látek, kreativních potřeb, dekorací, módních doplňků i bižuterie. Najdete u nás krejčovské potřeby, nitě, zipy, stuhy, bavlněné látky, šifon, mikroplyš, ozdoby na oděvy, korálky a spoustu dalšího zboží. Patříme mezi největší e-shopy s galanterií.
Prima Obchod s.r.o. - e-shop s textilní galanterií
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Hledáte obuv, která dokonale podtrhne váš styl? Ať už máte rádi sportovní šmrnc nebo eleganci na každý den, Obuv Ilona je tou pravou volbou pro vás! Navštivte nás v Hrušovanech nad Jevišovkou a objevte naši širokou nabídku obuvi, kožené galanterie, ponožek i doplňků. Jsme snadno dostupní ze Znojma, Hustopečí, Mikulova i Moravského Krumlova.
Obuv Ilona - Miluše Fousková
Eshop, prodejna: -odeslání zboží ještě v den objednávky. Sortiment: -čepice, halenky, kabáty, jarní bundy, zimní bundy, košile, kostýmy, noční prádlo, plavky, prádlo, župany -pánské prádlo spodní i noční.

Maloobchod, prodej: -kožená galanterie: -kabelky. -peněženky. -kožené doplňky.

Prodej, maloobchod: - sportovní potřeby pro tennis, squash a badminton. - vyplétání raket na elektronickém stroji Pacific. - tenisové obuvi Asics atd. Otevírací hodiny: Pondělí - Pátek 9:30 – 18:00 Sobota 9:00 – 12:00

Prodej, maloobchod: - textil - obuv.

Komisní prodej: -dlouhé a krátké zbraně na zbrojní průkaz -střelivo na dlouhé a krátké zbraně, sportovní střelivo, výběr malorážkové střelivo -zprostředkovatelský(komisní)prodej krátkých zbraní(pistole, revolvery) a dlouhých zbraní(lovecké brokové, kulové, kombinované)za výhodných podmínek. Zakázkové šití na míru: ...

Maloobchod, prodej: -sportovní obuv, oděvy značek ADIDAS, NIKE, PUMA, HI-TEC, WILSON, LOAP, COLUMBIA -tenisové vybavení -vybavení pro míčové hry -stany, spací pytle -čluny, lehátka, nafukovací hračky a další sportovní sortiment -lyže, běžky, vázání -lyžáky, lyžařské boty.

Prodej: -matrace -lamelové rošty -anatomické a zdravotní polštáře, přikrývky pro alergiky -matracové chrániče -rehabilitační a ortopedické pomůcky. Další prodejna, expediční sklad: -Zlín, 2. května 1379.

Prodej: -dámské i pánské vrchní pletené ošacení -punčochové zboží zn.SISI.

Výroba, prodej: -originální oděvní doplňky: -kožené výrobky -rukavice.

Zakázkové šití a krejčovství. Prodej, šití: -dámské, pánské a dětské konfekce -saka, kalhoty -oblečků pro psy.

Maloobchod, prodej: -punčochové zboží: -punčochy, ponožky.

Maloobchod, prodej: -metrový textil: -látky a hedvábí -textilní galanterie: -pletací příze, vlna -šicí potřeby.

Dovoz a distribuce: -dámského a dětského punčochového zboží OMSA, sportovní ponožky OMSA SPORT -dámské, pánské noční prádlo MARISTELLA, OGHAM FRM.

Výroba - polštáře - deky - přehozy - technika PATCHWORK

Maloobchodní prodej: -náhradní díly na traktory a zemědělské stroje -zahradní a farmářská technika -ochranné pracovní pomůcky - pracovní oděvy a obuv.

Maloobchod, prodej: -železářské zboží: -zábrany proti holubům, ochrana proti holubům -matrace do postele, latexové matrace.

Velkoobchod,maloobchod,prodej: -podlahové krytiny tuzemské,dovozové -koberce,plovoucí podlahy -štěrkovací hmoty,lepidla -doplňkový sortiment. Služby: -dodávka,montáž.

Prodej - obuv dámská a pánská

Prodej - obuv Prodej - oděvní doplňky Prodej - ponožky